Netikėta žinia. Skelbiama, kad Putinas išrinko karo pabaigos datą  (1)

Kremlius pradėjo ruoštis 80-ųjų pergalės preš nacių Vokietiją metinių šventei, kuri įvyks 2025 metų gegužės 9 dieną. Ekspertas Vadymas Denysenko įsitikinęs, kad „ši diena Putinui nebus šventė“.


Ateities instituto vadovas Vadymas Denysenko įsitikinęs, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirinko naują karo Ukrainoje pabaigos datą – 80-ąsias pergalės preš nacių Vokietiją metines. Apie tai jis paskelbė savo feisbuke.

„Su didele tikimybe galime daryti prielaidą, kad Putinas nustatė sau naują terminą karo pabaigai – aštuoniasdešimtąsias pergalės Tėvynės kare metines. Tačiau taip pat su didele tikimybe galime teigti kad ši diena Putinui nebus šventė“, – sakė Vadymas Denysenko.

Kremlius jau pradėjo ruoštis šventei, kuri įvyks tik po pusantrų metų – 2025 metų gegužės 9 dieną. Anot Denysenko, tai „akivaizdžiai peržengia paprastą šventę“.

 

„Putinas priėmė sprendimą dėl karo prieš savo pergalę su visomis atitinkamomis pasekmėmis. O 2025 m. gegužės 9-oji yra svajonė apie greitą, paradoksaliai, kad ir kaip tai skambėtų, karo pabaigą.“ – pabrėžė ekspertas.

„Evoliucija nuo „Paimsime Kijevą per tris dienas“ iki „Pergalės dienos 2025 metais“ tęsiasi, Putinas neturės ką švęsti“, – pridūrė Vadymas Denysenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(13)
(3)

Komentarai (1)