[ŽT] Ukrainos žvalgyba skelbia netikėtą žinią dėl Prigožino mirties  ()

Ukrainos žvalgyba patvirtina Dmitrijaus Utkino, kuris buvo „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino dešinioji ranka, žūtį lėktuvo katastrofoje. Bet Prigožino atveju „dar ne visi klausimai išspręsti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrejus Jusovas, atsakydamas į klausimus, kas organizavo „Wagner“ vadovybės likvidavimą, teigė, kad žvalgyba gali patvirtinti tik Utkino ir kai kurių keleivių žūtį.

Kol kas 100% galima kalbėti apie patvirtintą Utkino ir kai kurių kitų keleivių mirtį. Kalbant apie Prigožiną, sakykime, kad dar ne visi klausimai uždaryti. Kalbant apie organizatorius, pagalvokime, kam dar tai galėtų būti naudinga? Manau, kad čia iš principo viskas yra gana akivaizdu“, – sakė Jusovas.

Komentuodamas, ar Ukrainos žvalgybai kyla abejonių dėl Prigožino mirties, Jusovas pabrėžė, kad reikia dar šiek tiek laiko. „Aš tik atkreipsiu dėmesį į tai, kad galime patvirtinti Utkino ir kelių kitų Prigožino bendražygių mirtį. Kalbant apie patį „Wagner“ lyderį, manau, reikia dar šiek tiek palaukti“, - sakė jis.

 

Į klausimą, ar Prigožinas dar gali kur nors atsirasti, Jusovas atsakė: „Turime operuoti patvirtintais faktais, dar reikia palaukti...“

(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: