[ŽT] Tai rimta. Zelenskis sunerimęs, kas nutiks šią žiemą  (1)

Pasak Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ateinančią žiemą gąsdins pasaulį branduoliniu ginklu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mano nuomone, Putinui liko vienas žingsnis - gąsdinti pasaulį branduoliniais ginklais. Jis išgąsdins visus Vakarus, bet ne Ukrainą, nors Ukraina ir ukrainiečiai pirmiausia kentės. Bet jis gąsdins. Jis rado šią trapią vietą Vakarų partnerių vienybėje“, – sakė Zelenskis, praneša „Interfax-Ukraine“.

Pasak Zelenskio, Putinas „darys spaudimą Vakarams, o pirmiausia Jungtinėms Amerikos Valstijoms, nes jos taip pat bus trapiu metu, nes dabar rinkimų metas“.

„Būtina, kad prezidentas Bidenas neabejotų, kad taika yra stipresnė už bet kokį ginklą. Būtina, kad valstybės, kurios vis dar šiek tiek balansuoja... suprastų, kad mūsų moralinės vertybės yra vienodos, nors ir turime skirtingus priešus“, – sakė Zelenskis.

 

„Tikiu, kad reikia tik išgyventi šį laiką. Bus tokia žiema, bus bandoma mus užtemdyti ir kartu bauginama branduoliniais ginklais. Nes Putinas neturi argumentų agresijai“, – sakė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(42)
(7)
(35)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: