„Prasidėjo pamišimas...“ „Vostok“ grupė pasibaisėjo, ką daro Ukraina  (1)

Ukrainos gynybos pajėgos atlieka ugnies parengiamuosius darbus Novomajorskės kaimui Zaporižios kryptimi išlaisvinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinė armija turi didelių problemų Zaporižios krypties Novomajorskės kaimo teritorijoje. Ten Ukrainos kariai ruošiasi pralaužti frontą.

„Dialog.UA“ praneša, kad grupė „Vostok“ „Telegram“ papasakojo, kas vyksta šiame fronto ruože.

Kovotojai jau ėmė aktyviai užsiminti, kad neatsilaikys. Taigi, pasak grupės „Vostok“, ten susidarė sudėtinga „topografinė situacija“: kaimas yra žemumoje, jį visiškai apžvelgia ir apšaudo aukštumoje esantys ukrainiečiai.

Apskritai, skundžiasi kovotojai, netoli Novomajorskės Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyviai užsiima Rusijos pajėgų „malimu“.

„Priešas derina artilerijos smūgius su pėstininkų kartu su kovinėmis mašinomis metimais, nesustodamas tai daryti ir naktį. Žodis „atkaklumas“ neatspindi jo būsenos – labiau tinka žodis „pamišimas“.... Vakar (rugsėjo 9 d.) labai aktyviai vyko nuotolinis mūsų užnugario užminavimas, medžioti reguliariai skraidė pakrauti dronai – viskas daroma, kad mums būtų kuo sunkiau susisiekti su mūsų pozicijomis. Mus tiesiog degina. Tai košmaras“, - rašė grupė.

 

„Vostok“ kovotojai taip pat skundėsi, kad rugsėjo 9 d. ukrainiečių kariškiai eilinį kartą sudegino karinį sunkvežimį „Ural“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: