Beprotiška. Ką įsako Rusijos armijos vadas, kai Ukraina bando paimti į nelaisvę kareivius  ()

Rusijos armija pasirodė esanti visai ne antroji pasaulio armija, be to, parodė dar vieną gėdingą požymį, apie kurį papasakojo į nelaisvę patekęs okupantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas rusų karo belaisvis iš būrio „Štorm Z“ prisipažino, kad kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos paėmė jį į nelaisvę, rusų armija pradėjo šaudyti į jį ir jo bendražygius. „Du iš mūsų pateko į nelaisvę. Iš viso buvome keturiese. Du iš jų buvo nužudyti. Iš šaudymo išgirdę, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos nori mus paimti į nelaisvę, jie pradėjo mus apšaudyti. Praskrido per 10-15 metrų nuo mūsų“, - pasakojo okupantas Volodymyro Zolkino interviu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Volodymyr Zolkin“.

Pasak belaisvio, Rusijos armija iš drono apšaudė savo karius, kad jie nepatektų į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nelaisvę.

„Ar buvote kitokios nuomonės apie savo armiją?“ - paklausė žurnalistas.

„Taip“, - atsakė okupantas. – „Visi sako (Rusijoje – red. past.), kad mes turime antrąją armiją pasaulyje, normalią ginkluotę, apmokymus ir viskas traktuojama labai griežtai. Galiausiai viso to nėra. O jie sako, kad savų nepalieka. Bet, kaip jau sakiau, jie mus metė ir pradėjo mus apšaudyti.“

 

„Ar taip konkrečiai metė? Paprastai jie tiesiog „nemeta“, palieka, bet čia būtent metė ir norėjo jus pribaigti“, - patikslino Zolkinas.

„Taip, galima taip sakyti“, - pritarė belaisvis.

Tada okupantas prasitarė, kad Rusijos armija norėjo nužudyti savo karius, kad jie nelaisvėje nepasakytų jokios svarbios informacijos, nors iš tiesų nė vienas iš jų neturėjo jokių duomenų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(1)
(54)

Komentarai ()