Stiprus pareiškimas! Kas būtų Ukrainai smogus ATACMS raketomis Rusijos teritorijai? (Video)  ()

Ukraina gali gauti iš JAV tolimojo nuotolio raketų ATACMS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nebus pareiškimo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali juos panaudoti kariniams taikiniams naikinti Rusijos teritorijoje. Tačiau kai taip atsitiks, niekas į tai nereaguos.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politinis ir visuomenės veikėjas iš JAV, Viskonsino valstijos Roko apygardos asamblėjos deputatas Jurijus Raškinas. Anot jo, šiuo klausimu turėtų būti tam tikras slaptumas.

Jurijus Raškinas įsitikinęs, jog niekas nedraus Ukrainai atakuoti karinių taikinių Rusijos teritorijoje, tačiau atvirai to neskelbs.

„Būtina palaikyti gerus santykius su sąjungininke ir dirbti, kad Ukraina laimėtų. Tam reikia tam tikro slaptumo. Manau, tai supranta ir ukrainiečiai. Annalena Berbock (Vokietijos užsienio reikalų ministerijos vadovė) jau sako, jog jie nelabai jaudinasi, kai įvyksta išpuoliai prieš Rusiją. Tai stiprus pareiškimas diplomatiniu požiūriu. Pasaulis nuolat keičiasi“, – pastebėjo jis.

 

Pasak politiko, JAV nuspręs suteikti ukrainiečiams ATACMS. Tačiau viskas bus aiškiai aprašyta: kiek, kokiems tikslams naudoti, kada.

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas duoda įsakymus pulti Ukrainos civilius, todėl tai laikoma eskalacija. Be to, neseniai jis susitiko su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong-unu. Pasaulis suprato, kad su bunkerio seneliu negalima derėtis, jo režimas turi būti sugriautas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)

Komentarai ()