Sensacinga žinia. Sakartvelas skelbia apie „perversmą“ su Ukrainos pėdsakais  ()

Sakartvelo valstybės saugumo tarnyba teigia, kad grupė asmenų spalio-gruodžio mėnesiais planuoja surengti „destabilizaciją ir riaušes“, kurių galutinis tikslas – jėga pakeisti vyriausybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-18 Sensacinga žinia. Sakartvelas skelbia apie „perversmą“ su Ukrainos pėdsakais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialiosios tarnybos pranešimą pateikia portalas „Georgia Online“.

Sakartvelo specialioji tarnyba teigia, kad vienas iš plano autorių yra buvęs Sakartvelo vidaus reikalų viceministras, o dabar – Ukrainos karinės žvalgybos vado pavaduotojas Giorgijus Lortkipanidzė, taip pat gruzinų kilmės asmenys.

Saugumiečių ​​teigimu, „perversmo“ pradžiai pasirinkta spalio-gruodžio mėn., kai turėtų būti paskelbta tarpinė Europos Komisijos ataskaita ir galutinė ES ataskaita.

Sakartvelo specialioji tarnyba teigia, kad „organizatoriai svarsto galimybę Sakartvele įvykdyti scenarijų, panašų į 2014 metų Ukrainos Euromaidaną“.

 

Taip pat Sakartvelo specialioji tarnyba teigia, kad minėtą planą neva planuojama įgyvendinti koordinuojant ir finansiškai remiant kai kurioms užsienio šalims.

Verta pažymėti, kad Sakartvelas neprisijungia prie Vakarų sankcijų Rusijai, taip pat atnaujino tiesioginius oro ryšius su Rusijos Federacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(6)
(8)

Komentarai ()