[ŽT] Čekas nusprendė pasivaikščioti po Prahą su „Wagner“ simbolika ant drabužių. Žaibiška policijos reakcija (Video)  ()

„Wagner“ simboliai Čekijoje draudžiami įstatymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekijoje vienas prorusiškas aktyvistas nusprendė dalyvauti antivyriausybiniame mitinge Prahos Vaclavo aikštėje, vilkėdamas marškinėlius su Rusijos teroristinės organizacijos „Wagner“ simbolika. „Wagner“ simboliai Čekijoje draudžiami įstatymu, tačiau vyras nusprendė surizikuoti ir už tai sumokėjo.

Pakeliui į mitingą jį sustabdė policijos pareigūnas, sulaikė pačiame gatvės viduryje ir iškvietė pastiprinimą. Negana to, paaiškėjo, kad vyras buvo neblaivus, jis pasipriešino policijai, todėl teko imtis priemonių. Vyrui uždėjo antrankius ir išvežė į policijos komisariatą.

Rusijos opozicijos tinklaraštininkas Rustemas Adagamovas apie tai kalbėjo savo kanale „Telegram“ kanale. Vaizdo įrašo fragmentą publikavo „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

 

Jis taip pat pažymėjo, kad antivyriausybinis mitingas (jame dažniausiai dalyvauja prorusiški aktyvistai) pritraukė kelis kartus mažiau dalyvių nei anksčiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(2)
(82)

Komentarai ()