„Dingo be žinios.“ Neįtikėtina, kas padėjo sraigtasparnį užgrobusiam pilotui  ()

Tyrėjai mano, kad pilotas Maksimas Kuzminovas galėjo pasiryžti užgrobti veikiamas motinos. Tikriausiai būtent ji dalyvavo derybose su Ukrainos žvalgybos tarnybų atstovais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-19 „Dingo be žinios.“ Neįtikėtina, kas padėjo sraigtasparnį užgrobusiam pilotui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sraigtasparnį Mi-8 pavogusį ir Ukrainai perdavusį Maksimą Kuzminovą galėjo pastūmėti pereiti į Ukrainos pusę motina. Kaip rašo „Baza“, tokią išvadą padarė tyrėjai.

Pažymima, kad kelis mėnesius prieš tai, kai Maksimas Kuzminovas kartu su įgula užgrobė sraigtasparnį, jo mama Inna Kuzminova Primorėje dingo be žinios – išvyko atostogų ir nustojo bendrauti.

Kaip pasakojo šeimos draugai, Maksimas užaugo be tėvo, o Inna daug dirbo ir dažnai vykdavo dirbti į Korėją. Vaikiną užaugino jo senelis Germanas Kuzminovas, nusipelnęs Rusijos pilotas, nukritęs sraigtasparniu, kai Maksimui buvo 17 metų.

Pažymima, kad iki praėjusių metų mama rėmė sūnaus karjerą, tačiau prasidėjus karui viskas pasikeitė, ji labai nerimavo, kad sūnus iš Primorės buvo perkeltas prie sienos su Ukraina ir prisipažino draugams, kad nenori, kad „jos sūnus eitų į karą“.

„Gruodžio mėnesį Kuzminova pradėjo elgtis uždarai – užsiminė, kad „kur nors važiuos“ ieškoti Maksimo. Sausio mėnesį išvažiavo atostogauti, daugiau jos nebematė nei kolegos, nei artimieji“, – rašoma leidinyje.

 

Po kelių mėnesių Maksimas Kuzminovas pavogė sraigtasparnį Mi-8.

„Tyrėjai mano, kad Maksimas galėjo ryžtis užgrobimui veikiamas mamos. Tikriausiai būtent ji dalyvavo derybose su Ukrainos specialiųjų tarnybų atstovais. Tuo pačiu, kur yra Inna dabar nežinoma“, – rašo „Baza“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)

Komentarai ()