„Kyla panika.“ Susprogdinti „pasaulio pabaigos“ lėktuvai. Spec. tarnybos pašiurpusios  (2)

Įvykdytas išpuolis prieš lėktuvus Maskvos regione.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-21 „Kyla panika.“ Susprogdinti „pasaulio pabaigos“ lėktuvai. Spec. tarnybos pašiurpusios  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežinomi diversantai Maskvos srityje susprogdino du lėktuvus ir sraigtasparnį. Dėl sabotažo lėktuvai buvo apgadinti.

Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrejus Jusovas telemaratono metu patvirtino, kad Rusijos lėktuvai buvo apgadinti po sabotažo, rašo „24 kanalas“. Dėl tinkamumo atkurti lėktuvus A. Jusovas pažymėjo, kad informacija tikslinama.

„Tačiau bet kokiu atveju šie objektai yra ilgam laikui išjungti, ir kalba eina apie dar vieną pažeistą...“, - sakė A. Jusovas.

Pasak žvalgybos pareigūno, labai daug pasako tai, kad sabotažas įvyko Rusijos sostinės regione. Jis pabrėžė, kad saugumo požiūriu užpultas objektas yra itin griežtai saugomas.

Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas sakė, kad sabotažas apgadino vadinamuosius „pasaulio pabaigos“ lėktuvus, kurie turėtų gabenti strateginius branduolinius ginklus, specialią ryšių įrangą ir daugelį kitų dalykų.

 

„Žinoma, tai akylai saugo Rusijos specialiosios tarnybos, o po šio incidento kilo ir panika. Tiesiogine to žodžio prasme rusų okupantams į nugarą jau dabar sostinėje ne tik ore, bet ir ant žemės kvėpuoja žmonės, kurie kalba ir aktyviai veikia prieš Rusijos agresiją Ukrainoje“, - apibendrino Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(354)
(9)
(345)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: