"Google" internetinės paieškos efektyvumą didins sekdama pelės kursoriaus judėjimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jin 2010-07-20 13:33
Tuoj google zinos apie mus viska, net tai kur atostogavom, ka ir kur valgem ir rodys reklama su geresniu maistu ar atostogu vieta.
ponasjustinas 2010-07-20 14:14
Regis, idėja nėra nei nauja, nei unikali. Yra tekę matyti net programinio kodo pavyzdžių pelės žymeklio padėties, paspaudimų skaičiaus ir pan. duomenų surinkimui ir perdavimui analizei, tarkim, per Microsoft StreamInsight™. Ir įdėja tokia pat - analizuoti naudotojų elgseną. O kam ta papildoma programėlė kompiuteryje, kas ją norės diegti? Kam diegti visokį šlamštą į savo PC? Juk duomenis galima suagreguoti ir perduoti ir be jos. Tik reikėtų prisijungus prie savo google accounto'o vykdyti paiešką.
simukis 2010-07-20 20:23
Taigi reaguoti į pelės žymeklio judėjimą galima paraščiausio javascript pagalba. Jau yra kelios įmonės siūlančios įrašyti ką vartotojas tavo tinklapyje veikė : http://www.clicktale.com/ Kaip:? onmousemove get mousecoords AJAx -> GET,x-x,y-y. SERVER SIDE: MYSQL table_client_uniqid make new row x=x y=y. o poto pagal ID galima filmuką sukurti Minusas - eilinį kartą google į savo paiešką kiša kažką reikalingą, tačiau nelabai efektyvų vartotojo kompiuterio resursų atžvilgiu, taip pat ši sistema sutrikdytų konkurenciją, ir iš to pasipelnytų tik pirmoje poroje puslapių esantys rezultatai. Pliusas - vaje kaip būtų malonu kad visada pats pirmas rezultatas būtų toks kokio norėčiau aš.
buzas69 2010-07-20 20:28
Integruos i koki chrome ir nei nepastebes daugelis
Nerkus 2010-07-20 21:40
ka as zinau .. as dazniausia pele nustumiu i sona ir tada skaitau ka nors. o kur ta pele buna uzstumta nelabai ziuriu. o del paieskos nuorodu, tai kaip tik pele patrauki nuo reikalingos nuorodos, kad pele netrugdytu perskaityti dominancia nuoroda. kazkada turejau susinstaliaves programele kuri rodo kiek kokioje programoje pele nueina kilometru, tai vienvaldis lyderis tuo metu buvo IE:)))
kazkas 2010-07-21 08:23
"Jei vartotojas greitai peržiūrėjo paieškos rezultatus, o vėliau uždarė langą ar perėjo į kitą tinklalapį, reiškia, jis nerado reikiamos informacijos. Jei pelės žymeklis ilgai buvo virš paieškos rezultatų, vadinasi, žmogus surado jį dominančią informaciją." Arba greitai surado ir išėjo
Linas000 2010-07-24 03:18
touchpad ir touchscreen tures pranasuma pries google