Audra Pietuose. Rusai bando kažką daryti. „Ukrainos pajėgos prasiveržė į Verbovę, pusė kaimo jau už jų“ (Žemėlapis, Video)  ()

Z kanalas „pradžiugino“ rusus naujienomis iš fronto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Audra Pietuose. Rusai bando kažką daryti. Rusijos šaltiniai praneša, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai įžengė į Verbovės kaimą, šalia kurio Ukrainos kariuomenė anksčiau buvo pralaužusi vadinamąją „Surovikino liniją“.

Remiantis gauta informacija, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šarvuočiai pasirodė vakariniame kaimo pakraštyje – analitikams pavyko geografiškai nustatyti nurodytą vietą, pasinaudojus internete pasirodžiusiais vaizdo įrašais. Tai pranešė Karo studijų institutas (ISW).

Paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip Ukrainos kariuomenės pėstininkų kovos mašina juda vakariniu Verbovės kaimo pakraščiu. Be to, Rusijos šaltiniai praneša, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinys į Verbovę įžengė penktadienį. Tai praėjusią naktį pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „vdv_ZA_teplinsky“.

Pasak Rusijos pusės, sekmadienį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai visiškai kontroliavo pusę gyvenvietės.

 

„Ukrainos pajėgos prasiveržė į Verbovę, pusė kaimo jau už jų“, – rašo šaltinis.

Pranešime taip pat pažymėta, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų 7-osios oro desanto divizijos daliniai bando suvaldyti Ukrainos kariuomenės puolimą.

 

Remiantis ankstesne publikacija tame pačiame tinklaraštyje, Ukrainos kariuomenė juda į Rytus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: