„Oro antskrydžiai Ukrainoje nebedžiugina.“ Kas nutiko rusams  ()

„Karas įgauna naują kokybę.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas Kyrylo Sazonovas savo „Facebook“ paskyroje rašo, kodėl pasikeitė rusų nuotaikos.

Šie išgamos nenusiramins. Smogė Sumams. Smogė į Odesos uosto infrastruktūrą. Kilo gaisras negyvenamame daugiaaukščiame name. Buvo apgadintas Jūrų terminalo pastatas. Bet! Rusijos jau seniai nedžiugina  oro antskrydžiai Ukrainai. Nes smūgiai skrenda atgal. Ir skrenda labai garsiai ir tiksliai.

Esminis skirtumas yra tas, kad mes taikome ne į miestus ir civilių namus. Darome tai tik kariniams tikslams. Maskvos oro uostuose atidedami skrydžiai ir skelbiamas planas „Kovior“. Niekas neskraido. Sankt Peterburge po sprogimo buvo uždarytas oro uostas, o mieste dingo elektra. Smūgis į naftos perdirbimo gamyklą netoli Kursko oro uosto, o paskui į oro uostą. Apie Sevastopolį ir Krymą apskritai nėra ką kalbėti – ten tai vyksta reguliariai.

 

O dar yra JAV sprendimas siųsti ATACMS raketas į Kyjivą. Todėl gali būti (tai yra, tai bus, bet šiek tiek vėliau, kas šiek tiek siutina), kad Vokietija taip pat patvirtins sprendimą dėl „Taurus“ raketų tiekimo. Karas įgauna naują kokybę. Vis daugiau dėmesio skiriama raketų atakoms ir tolimojo nuotolio dronų panaudojimui į taikinius gilumoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(3)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: