„Įvyko slaptas susitarimas tarp Ukrainos ir Rusijos admirolo.“ „ATEŠ“ skelbia sensaciją  ()

„Daugelis Sevastopolio gyventojų tai matė, todėl jiems nepavyks nuslėpti tikrosios padėties.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-28 „Įvyko slaptas susitarimas tarp Ukrainos ir Rusijos admirolo.“ „ATEŠ“ skelbia sensaciją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija planuoja apkaltinti Rusijos Juodosios jūros laivyno vadą admirolą Viktorą Sokolovą dėl susitarimo su Ukrainos ginkluotomis pajėgomis, siekdama pateisinti galimą jo likvidavimą dėl smūgio Juodosios jūros laivyno štabui Sevastopolyje.

Anot partizaninio judėjimo „ATEŠ“, įvyko Sevastopolio okupacinės administracijos ir teisėsaugos institucijų susitikimas informacinės politikos klausimais.

Razvožajevas atvežė Maskvos įsakymą paskleisti gandą, kad Juodosios jūros laivyno vadas Sokolovas susitarė su Ukrainos gynybos pajėgomis sunaikinti jo štabą. Tai buvo padaryta, pagal jų versiją, siekiant nuslėpti admirolo Sokolovo ir jo pavaduotojo maisto atsargų vagystės faktą, nes būtent tuo metu jiems buvo išsiųstas patikrinimas. Todėl dėl sprogimo nuostolių negali būti“, – teigia „ATEŠ“.

Pažymima, kad tokie okupantų veiksmai yra papildomas įrodymas, kad vadas Sokolovas buvo sunaikintas arba sunkiai sužalotas. Vakarykštis virtualus Sokolovo pasirodymas susitikime su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu taip pat sukėlė abejonių, kad vaizdo įraše transliuojamas dabartinis admirolas Sokolovas, o ne senas jo įrašas.

 

Kaip rašo partizanai, susitikime taip pat daug dėmesio buvo skirta tikrų duomenų apie karines aukas Rusijos Juodosios jūros laivyno būstinėje nuslėpimui.

Kartu, anot „ATEŠ“ agentų, po incidento prie būstinės buvo mažiausiai 25 greitosios pagalbos automobiliai, buvo nešami maišai su lavonais.

„Daugelis Sevastopolio gyventojų tai matė, todėl jiems nepavyks nuslėpti tikrosios padėties“, – sakoma pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: