[ŽT] Artėja košmaras. „Bachmutas virsta ugnies sala“  ()

„Nuo Bachmuto iki Horlivkos yra maždaug trys kilometrai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas Oleksijus Getmanas interviu radijui NV sakė, kad kelias iš Bachmuto į Horlivką, kuriuo naudojasi Rusijos okupantai, jau Ukrainos gynybos pajėgų apšaudomas iš minosvaidžių.

„Nuo Bachmuto iki Horlivkos yra maždaug trys kilometrai. Tai yra, jis jau yra po mūsų minosvaidžių ugnimi, bet vis tiek kažkas dar gali judėti juo. Kai dirba artilerija, o ji dirba net labai tiksliai, tačiau kartais transporto priemonės dar sugeba prasibrauti ir ką nors nuvežti. Kai mes priartėsime ir visiškai kontroliuosime jį fiziškai, tai yra būsime šiame kelyje, žinoma, juo niekas nebevažiuos“, – per Radio NV sakė Getmanas.

Pasak karo analitiko, po to įsibrovėliai galės tiekti savo pajėgoms Bachmute dar keliais keliais, tačiau „tai labai apsunkins situaciją grupuotei, kuri yra tiesiogiai šiame mieste“.

 

Manau, kad tada, kai mes visiškai nutrauksime šiuos maršrutus, kaip ir su Krymu, Bachmutas pavirs ugnies sala, kaip jūs sakote. Tai yra, miestas bus visiškai apsuptas, o tada ten dislokuoti kariai arba ten mirs, arba pasiduos, nes kitos išeities jie neturės“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: