Rusai šokiruoti, ką padarė Europa. „Tai represijos!“ (Foto)  ()

Tai palaipsniui vyks visoje ES.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žymus Rusijos publicistas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale skelbia savo nuomonę apie tam tikrų šalių priimtą draudimą įvažiuoti automobiliams su Rusijos Federacijos valstybiniais numeriais.

Dabar jau ir Bulgarija, sekdama kitas civilizuotas šalis, rusiškus valstybinius numerius paskelbė prakeiktais ir uždraustais. Tai palaipsniui vyks visoje ES.

„Geri rusai“ piktinasi ir skundžiasi. Jie mano, kad tai „represijos“ ir baisus pažeidimas.

Atsirado gražuolių, kurie puolė Gretai Thunberg po kojomis su prašymu „padėti sušvelninti JAV ir ES sankcijas, kurios palaipsniui paralyžiuoja Rusijos keleivinę aviaciją“.

Tik reikėtų suprasti, kad automobilių turizmo, apsipirkimo, kelionių į užsienį draudimas ir negalėjimas keliauti lėktuvu, „kančių“ nesukelia. Tai tik tam tikri nepatogumai, kurie turėtų priminti rusams, kad jų šalyje vyksta beprasmis ir nusikalstamas karas.

Jei jau šalis sukūrė konfliktą, tegul traukia vežimus ir roges.

„Raginimas eiliniams rusams „kentėti“ gali atrodyti griežtas. Tačiau žodis „kančia“ net netinka šiame kontekste“, - britų karo ekspertas Jade'as McGlynnas „The Telegraph“ kalbėjo apie tai, kaip veikia sankcijos.

 

„Niekas neatėjo į rusų namus ir neprievartavo jų vaikų akivaizdoje. Nei ukrainiečiai, nei Vakarų šalys nenušlavė rusų miestų nuo žemės paviršiaus. Niekas jų vaikų negrobė ir neišvežė toli nuo namų, nuo mamų ir tėčių. Ukrainiečiai kenčia. Palyginti su tuo, rusai patiria tik nepatogumų.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(2)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: