„Bus karas prieš Baltijos šalis. Iki 2028 m.“ Zelenskis skelbia grėsmingą žvalgybos informaciją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-10-06 09:33
Jei Putinas nebus pašalintas nuo valdžios - tai realu. Jau seniai sakau. Su dabartine pasyvia NATO, jis nieko nerizikuoja. Ne jis eis į apkasus. Trumpas tuo metu jau bus maksimaliai su visomis demokratijomis sugadines Amerikos santykius. Kaip to išvengti? Spausti Zelenskį dėl vidiniį reformų ir duoti daugiau ginklų Ukrainai. Laimet kara ir priimt Ukraina i NATO. Jei Zelenskis sedi viduej pasyviai - spauti dar labiau. Zelenskis dar vaziuoja ant uzsienio politikos arkliuko, bet reitingai jau krenta.
Magnus 2023-10-06 10:39
Aš jo vietoje lygiai tą patį sakyčiau. Tačiau pulti baltijos šalis - logikos visiškai nėra. Bet žinoma jei egzistuoja kažkokios konspiracijos ir karas jau numatytas, tai tam mūsų suprantamos geopolitinės logikos net nereikia. Karas bus ir nesvarbu kokie sprendimai bus priimami dabar.
Benediktas 2023-10-06 10:41
Kodėl nėra?
Magnus 2023-10-06 11:15
Tu turėtum pats puikiai tai žinoti. Nes tai reikštų arba NATO arba Rusijos pabaigą, kito varianto tiesiog nėra. Rusija užstrigusi apkasuose 1000km fronto linijoje su Ukraina ir pabaigos nesimato ar bent kažkokių pozityvių rezultatų kurie būtų priimti visuomenės kaip laimėjimas ir kažkaip sustiprintų neva Putino atkuriamą imperiją.. Užpuolus Baltijos šalis rezultatas būtų dar prastesnis nei su Ukraina. Visiška izoliacija nuo pasaulio bei joks galimybės sukurti kažkokią tai bent kiek funkcionuojančią imperiją. Jei tu manai, kad bent Lenkija ar UK mums nepadės tai pažiūrėk ką pasaulis suteikė Ukrainai kuriai neva nėra jokių įsipareigojimų bei kuri yra artimiausia šalis rusijai tiek kalba tiek mentalitetu.. Jei tu manai jog NATO subyrės ir visos šalys užsidarys savyje, galvok iš naujo.. Nei vienas rusas nebebus saugus nei Rusijoje nei bet kokioje kitoje šalyje. Jokių draudimų atakuoti rusus jų teritorijoje nebeliks. Dabar dar turistas rusas gali Egipte vaikščioti negavęs į galvą, tai iškart pasibaigtų. Žodžiu tai visiškai neįmanoma mūsų suprantamos geopolitikos bei politkos rėmuose. Žinoma jei yra slapti susitarimai ir konspiracijos bei chaoso sukūrimas bei NATO žlugimas suplanuotas, tai taip ir bus ir niekas to nesustabdys, nes logikos tam nereikia. Rusai negali pasipriešinti valdžiai ir eis ten kur pasakys, kaip ir mes visi eisim ten kur pasakys kaip ir sėkmingai darėm paskutinius 3metus.
Benediktas 2023-10-06 11:22
Kodėl taip manai, kad nėra kito varianto? Negali sugalvot kito varianto? O gal Putinas ir nori uzsidaryti, izoliuotis visiškai? Light Siaures Korejos variantas.
Magnus 2023-10-06 11:33
Aš visada maniau, jog esi naivus vaikas. Ačiū jog eilinį kartą tai patvirtinai. Atsakysiu vistiek.. Jei NATO gins Baltijos šalis, rusijai šansų nėra, nes tai reikštų pilną Karinio potencialo panaudojimą. Žiūrint į Ukrainos karą, panašu jog užtektų vien tik Lenkijos bei keletos naikintuvų iš UK bei Prancūzijos. Jei NATO negins, vadinasi NATO nėra, nes pagrindinis kriterijus kuriant NATO buvo apsisaugoti nuo rusijos agresijos ginant visas aljanso šalis. Žiūrint į pagalbą Ukrainai, tai neįmanoma. Visa kita konspiracijos. Prašau vaike.
Magnus 2023-10-06 11:35
Paskaityk gal internete... gal yra būdų kaip išsiugdyti logiką? Jei nori užsidaryti, kam tuomet plėstis puolant NATO šalis?
Benediktas 2023-10-06 11:36
Ką pagal tave reiškia NATO pilno karinio potencialo panaudijimas pries Rusija? Kaip jis atrodytų? Kaip jis pasireiks? Kokios galimos pasekmes Rsuijai? Ir kas po to?
Magnus 2023-10-06 11:44
Tu išęik į lauką, pakvėpuok grynu oru, pamedituok. Niekas nepuls Baltijos šalių. O jei puls, tai tu visiškai nieko negali padaryti bei jokie suteikti ginklai Ukrainai to nepakeis... nes tai reikš jog egzistuoja jėgos bei konspiracijos kurioms mes visi pavaldūs.
donatasv 2023-10-06 11:44
Amerikos bunkerių naikinimo raketos. Viena iš pilno potencialo dalių. Naikintuvai, raketos, laivynas ataka iš bet kur į bet katrą tašką rusykne. Bazėse ramei nepasėdėsi kaip dabar. Puolimas pilnu pajėgumu ir iš visų krypčių, kad apginti tiek, kaži ar ruskui užteks jų taremų 2kk karių, o kur dar technikos gaus tiek... 2 pasauliniam amerika padėjo, kas čia padės? Visi skersą.
Benediktas 2023-10-06 11:47
Nu sunaikins kelis bunkerius, su bunkeriu naikinimo raketomis, o Puinas bus kitur. Sumus i Baltojos valstybes iejusia kariuomenę, neaisku dar kiek jos bus. Kas toliau? Viskas jau nebus Putino ir Rusijos?
donatasv 2023-10-06 11:50
Niekas nesėdės prie vienos fronto linijos ties baltijos šalimis eis iš visų pusių kai tarakonai į maskvą ir stabdyk kad kytras krūvą prigožino armijų. Fronto linija susidarytų ties maskva...
Benediktas 2023-10-06 11:53
Čia tik vienas iš variantų ir dar mažiau realus už tą, kad sumušus rusų karius Baltijos valstybese, bus tiesiog bus nutraukti karo veiksmai ir tiek. Ir kariuomenes bus sutelktos prie sienu. Niekur Nato neis i Maskva, pries branduoline valstybe, baikit fantazijas.
Magnus 2023-10-06 11:54
Vaike, dėl savo pačio gerovės, palik internetą ir politiką ramybėje. Eik pasportuok, padaryk 100 atsispaudimų bei 50 pritupimų, kraujo bei deguonies paduosį smegenis. Ir šiaip, sutvirtėjęs fiziškai, pradės matyti realybę
Benediktas 2023-10-06 12:12
Kažkas prisifantazavę totalinių su NATO karų, ėjimų į Maskvą ir Putino ir Rusijos išnykimų. Niekas taip nedarytų. Nei putinas atominę mestų, nei NATO eitų į Maskvą - čia realiausias variantas. Būtų karas kaip Ukrianoje, tik su geresniais ginklais iš NATO pusės ir su lėktuvais - ir tiek. Tik daugiau pernineštų karas į Rusijos pusę, laikinai. Bei baigtųsi daug greičiau. Po karo sienos išliktų tos pačios. Tik Baltijos valstybes liktų sugriautos ir būtų išsisinė ''Buča''. Ir tada Rusija galutinai taptu totalitarine, kur nei cyptelt niekas negaletu. Viskas arba is dalies pasikeistu tik po Putino mirties, naturalios arba ne.
donatasv 2023-10-06 12:22
Kiek šnekėjau su kuriais kurie karo pradžioje sėdėjo kaip ant adatų būtent taip ir sakė. Jei rusas puola einam į Ukraina ir į maskvą. Jei nori atsikratyti grėsmės maskva turi būt parklubdyta ant kelių taip kaip buvo su berlynu. Tai gali svajot toliau ir bijot, kad putinas puls. Atominėmis turės užsimėtyti savo teritoriją, nes eis iš visų pusių.
Benediktas 2023-10-06 12:24
Lyg tai eiliniai kareiviai kažką spręstų. Pats supranti, kad jie tik pakalbet gali, apie savo norus. Visi pris kara galvoja, kaip triuskins priešą. Kijevas 3 dienos, Lisabona - savaite, vietoj Niujorko - duobė.
donatasv 2023-10-06 12:32
Čia jau ne norai būtų, o išgyvenimas. Ne putino nosiai nato ir jis tą supranta. Jei kinas lieka nuošalyje.
Magnus 2023-10-06 12:56
Va taip ir būtų jeigu egzistuoja susitarimai, konspiracijos bei totalinės jėgos kurioms dėl kažkokių priežasčių naudingas žmonių pravalymas bei totali žmonių kontrolė. Tokiu atveju jau yra nesvarbu, kas taps JAV prezidentas bei kas kokius ginklus siunčia Ukrainai. Viskas vyksta kaip nuspręsta jau dabar. Bet jei tuo netikėti, tuomet Baltijos šalių užpuolimas neįmanomas. Viena arba kita.
Benediktas 2023-10-06 19:02
Tavo logikoje neįmanomą, nes tu matai tik vieną variantą. Žinoma yra susitarimai branduolinio ginklo nenaudojimo arba pasekmiu ivardinimu, jei bus panaudotas ir daug kitų, kurių mes nežinome, (jūs nedarot to, mes nedarom ano), bet ne tokie kur tu parašei - iš konspiracinių teorijų.