Niekšingas Rusijos planas. Štai kur atsidūrė trofėjiniai Ukrainos ginklai. Ruošiama provokacija  ()

Rusijos kariai per mūšius Ukrainoje perimtus ginklus perdavė „Hamas“ teroristams. Dabar šalis agresorė ruošia plataus masto Ukrainos diskreditavimo kampaniją Artimuosiuose Rytuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-09 Niekšingas Rusijos planas. Štai kur atsidūrė trofėjiniai Ukrainos ginklai. Ruošiama provokacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekšingas Rusijos planas. Rusija per mūšius Ukrainoje perimtus ginklus perdavė „Hamas“ teroristams. Ruošiama provokacija.

Tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi žvalgybos spaudos tarnyba.

Ukrainos žvalgyba praneša, kad Rusijos GRU (Rusijos Federacijos Ginkluotųjų Pajėgų Generalinio štabo Vyriausioji žvalgybos valdyba) jau perdavė „Hamas“ kovotojams per karo veiksmus Ukrainoje perimtus, JAV ir ES šalyse pagamintus trofėjinius ginklus.

Remiantis rusų planu, kitas žingsnis turėtų būti melagingai apkaltinti Ukrainos kariuomenę tariamai reguliariai parduodant vakarietiškus ginklus teroristams.

Pažymima, kad vykdant Kremliaus dezinformacijos kampaniją, šios melagienos turėtų būti daugelio „atskleidžiančių publikacijų“ ir „tyrimų“ Vakarų žiniasklaidoje pagrindas.

Ukrainos žvalgyba priduria, kad tam, jog įtikintų, Rusijos specialiosios tarnybos ketina pasinaudoti aktualiais neseniai į Maskvą pabėgusio Ukrainos pasienio tarnybos išdaviko vyresniojo leitenanto Ruslano Syrovojaus komentarais.

Žvalgyba pabrėžia, kad priešo provokacija siekiama diskredituoti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir visiškai nutraukti Vakarų sąjungininkų karinę pagalbą.

 

Pažymėtina, kad Rusija jau pradėjo platinti „Hamas“ teroristų dezinformaciją apie Ukrainos ginklus. Tačiau Ukrainos gynybos ministerija pabrėžė, kad ukrainiečiai negali perduoti ginklų „Hamas“ kovotojams, nes Vakarų partneriai atidžiai stebi, kokią ginkluotę ir karinę techniką Ukrainai tiekia kovai su Rusijos agresija.

Taip pat reikėtų pridurti, kad Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda pareiškė, jog „Hamas“ puolimas prieš Izraelį prisidės prie Rusijos agresijos prieš Ukrainą, nes nukreips nuo jos pasaulio dėmesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(7)
(9)

Komentarai ()