„Apple” atnaujino „iMac“ kompiuterių seriją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lmn 2010-07-30 01:54
Geri čia pas jus palyginimai - apie gedimus aukščiau net nebuvo užsiminta Dar geresni palyginimai dėl sudedamųjų dalių kainos. Žiūrėkit, smėlis, nafta ir rūda, iš kurių pagaminti kompai, kainuoja dar pigiau. Skirtumą pasiima už vardą Ir, turbūt, nenorit pasakyt, kad lyginat iMac su iPhone?.. Kažkas nesueina tame paveikslėly - reik suprast, kad testuoja žaidimą ant Mac mini prisijungę du Dell monitorius?
bullka 2010-07-30 09:01
Nepatinka man ta apple politika ir pan. VIsi žinom, kaip ten viskas yra su Apple produktais. Bet dabar mielai būčiau pirkęs šį daiktą į savo namus, nei savo stacionarų kompiuterį. Midi tower, daug diskų, 4850 (beveik taip ir nežaidžiau, tik išbandžiau.. veikia ir t.t. Ir finale aš su tuo 4K Lt vertės kompu redaguoju nuotraukas. Pilnai tą galėjau daryti ir su iMac'u. O visokius torrentus ir pan. kaip virtual leistis.
KeeperMustDie 2010-07-30 11:41
Trumpai ir aiskiai - apple kompiuteriai neverti savo kainos, jau daug kartu buvo pateikti palyginimai, kad galima nusipirkti zymiai galingesni kompiuteri uz tokia pacia kaina. Buvo sneketa, kad atseit apple loptopai ilgai laiko ir yra zymiai patogesni, cia yra tiesa, taciau ju stacionarus kompiuteriai nera niekuom ypatingi isskyrus kaina, daugiau nera cia ka pasakyti - aiskiai ir atvirai apple prakisineja ta pati kompiuteri uz zymiai didesne kaina. Tuo tarpu apple komentarai apie tai, kad ju kompiuteris kazkodel geriausias, klaidina vartotojus. Zmonems nepatinka apple del to, kad sekmingai dirbanti imone kurios kokybe yra neiskirtine, o kainos dideles uzdirba didziuli pelna vien vartotoju deka, tai disbalansuoja rinka ir zlugdo konkurencija, savo ruoztu kitos imones gali noreti sekti apple pavizdziu, nuo ko galutiniame variante kentes vartotojai.
Kęstutis 2010-07-30 16:39
, kažkodėl ligi šiol nemačiau išsamaus ir OBJEKTYVAUS palyginimo kuris sakytų, kad Apple stacionarūs (kalbant ir apie Mac Pro ir apie iMac) kompai yra žymiai brangesni negu analogai, kaip tu minėjai. „kokybe yra neiskirtine“ - va čia labai klysti, kokybę suteikia ne tik kompų dalių suderinimas geras, bet ir OS (Operacinė Sistema), tai jie tai tikrai suteikia, įdiegi ir veikia (ir tas įdiegimo procesas geras, tik perkelt failą), o taip ne visada būna nei su Windows nei su kitom Unix atšakom, komandinė eilutė vėlgi pliusas palyginus su Windows ir t.t. čia galima šnekėt ir šnekėt.