Košmaras rusams. Galingai nušluota didelė priešo vilkstinė. Skelbiamas efektingas video  ()

Rusų įsibrovėliai vėl bandė masiškai šturmuoti desantininkų pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 79-osios atskiros oro puolimo brigados kariai toliau ginasi Donecko srityje. Neseniai rusų įsibrovėliai vėl bandė masiškai šturmuoti desantininkų pozicijas Marjinkos kryptimi prie Donecko, tačiau jiems nepavyko, jie patyrė didelių nuostolių – Ukrainos kariai sunaikino visą priešo technikos koloną.

Atitinkama filmuota medžiaga buvo paskelbta oficialiame Ukrainos oro desanto pajėgų „Telegram“ kanale. Pažymima, kad rusai atakos metu panaudojo tankus, pėstininkų kovos mašinas ir kitą šarvuotą techniką, prieš kurią paleido inžinerinę išminavimo mašiną.

Tačiau tai nepadėjo įsibrovėliams – desantininkai panaudojo dronus-kamikadzes ir artileriją, apšaudydami įsibrovėlių artėjimus prie ukrainiečių priekinių pozicijų. Po to buvo panaudotos iš anksto sumontuotos minų sprogstamosios užtvaros, ant kurių sprogo Rusijos kariuomenės šarvuočiai.

79-oji brigada pranešė, kad okupantai neteko keturių tankų, keturių šarvuočių ir inžinerinio išminavimo mašinos. Taip pat apie dvi dešimtys rusų žuvo vietoje.

 

„Supratę, kad patirs visišką fiasko, užpuolikai apsisuko ir puolė ir bėgti, lydimi ugnies pliūpsnio. Dėl to mūšio vietoje priešas paliko 4 tankus, 4 šarvuočius ir inžinerinį išminavimo įrenginį. Be to, dvi dešimtys priešo karių amžiams liko tręšti Donecko srities laukus“, – sakė 79-osios oro desantininkų brigados kariai.

DeepState pažymėjo, kad jiems pavyko sustabdyti priešo vilkstinę į pietus nuo Novomichailivkos, Donecko srityje – analitikai paskelbė šios vietos koordinates.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: