Sensacinga žinia. „Smogė į Rusijos traukinį su amunicija.“ Tokmakas imamas į ugnies kontrolę (Video)  ()

Pirmąją spalio savaitę Ukrainos artilerija priartėjo prie Tokmako.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis Ukrainos brigados pagaliau pasiekė vieną iš savo pagrindinių tikslų – perėmė Tokmako miesto ugnies kontrolę. Pirmąją spalio savaitę Ukrainos artilerija priartėjo prie Tokmako ir smogė į Rusijos traukinį su amunicija netoli miesto.

Apie tai Amerikos „Forbes“ straipsnyje rašo karo stebėtojas Davidas Axas.

Sekmadienį internete išplatintas dramatiškas vaizdo įrašas parodė, kad traukinys liepsnoja. Pasekmės labai svarbios. Rusijos logistika okupuotuose Ukrainos pietuose dabar patiria rimtų problemų. Tokmakas yra pagrindinis kelių ir geležinkelio mazgas, bene svarbiausias mazgas pietvakarių Ukrainoje. Atkirsite sausumos tiekimo linijas, einančios per Tokmaką, ir atkirsite garnizonus, kurie priklauso nuo šių tiekimo linijų maistui, kurui, amunicijai, taip pat karių ir transporto priemonių papildymui“, – rašoma medžiagoje.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi daugybę gilaus smūgio ginklų: antžemines atakos raketas „Storm Shadow“ ir SCALP, priešlaivines raketas „Neptun“ ir „Harpoon“, balistines raketas S-200 ir „Tochka U“, taip pat kelių tipų dronus – šie ginklai paprastai geriausiai veikia prieš statinius taikinius.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(230)
(1)
(229)

Komentarai ()

Susijusios žymos: