Didžiulė išdavystė. Kažkas susprogdino į pietus judančią koloną (Video)  ()

Internete pasklido atakos prieš palestiniečius vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kažkas susprogdino palestiniečius. Pasaulyje kyla tikra audra.

Internete pasklido atakos prieš palestiniečius, judančius į pietus (kaip nurodė IDF), vaizdo įrašas.

Tai praneša soc. tinklo „X“ paskyra @TheMossadIL.

„IDF tuo metu neveikė šioje srityje. Išsami šio vaizdo įrašo analizė rodo, kad tai tikrai nebuvo jokio sviedinio rezultatas. Pagrindinis įtariamasis yra pats „Hamas“, sabotuojantis humanitarinį koridorių, ir neleidžiantis savo civiliams pabėgti nuo IDF atakų“, – rašo @TheMossadIL.

Naujienų agentūra NEXTA praneša, kad Izraelio kariuomenė kategoriškai neigia kaltinimus dėl smūgio Gazos Ruožo pabėgėliams.

„Oficialus Izraelio gynybos pajėgų atstovas kontradmirolas Danielis Hagaris kategoriškai paneigė pranešimus, kad Izraelio kariuomenė užpuolė pabėgėlių koloną, judėjusią Izraelio kariuomenės nurodymu iš šiaurinės Gazos Ruožo dalies į pietus.

 

Per tą išpuolį žuvo dešimtys palestiniečių, įskaitant moteris ir vaikus.

Gazos Ruožo sveikatos ministerija (kaip ir visos administracinės įstaigos anklave, kurį kontroliuoja „Hamas“) pirmoji pranešė, kad Izraelio kariuomenė šeštadienį smogė pabėgėliams. Pranešime cituojamos žiniasklaidos priemonės per kelias valandas padarė išvadą, kad kol kas vienareikšmiškai nustatyti, kas įvykdė smūgį, nepavyko: paviešintame vaizdo įraše matomos sprogimo pasekmės, tačiau tiksliai neaišku, kaip tai įvyko.

Hagaris, kurį cituoja „Times of Israel“, apkaltino „Hamas“ skleidžiant „netikrą informaciją“ ir naudojant civilius kaip žmogiškuosius skydus.

 

Ne kartą buvo girdimi pranešimai, kad teroristų naudojamos raketos dažnai krenta ir sprogsta pačiame anklave“, – rašo NEXTA.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()