„Gyvi užkasami į žemę. Nuo 40 min. iki 4 val.“ Neįtikėtina. Atskleista paslaptis, ką daro Ukrainos žvalgyba  (5)

Šią procedūrą dažniausiai pirmiausia atlieka pats vadas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš Ukrainos žvalgybos pareigūnų prisipažino, kad jie gyvi laidoja save žemėje, norėdami priimti mirtį psichologiniu lygmeniu. Dieną prieš tai BBC šaltinio žurnalistai nufilmavo reportažą apie Ukrainos specialiąsias pajėgas.

Yra žinoma, kad visi ukrainiečiai, norintys tarnauti Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato „Artan“ padalinyje, atlieka tokią procedūrą. Pagrindinis šios procedūros tikslas – išsivaduoti iš mirties baimės. Šią procedūrą dažniausiai pirmiausia atlieka pats vadas.

Kovotojas iškasa sau kapą vieno metro gylyje. Po to jis ant popieriaus lapo surašo viską, kas jo gyvenime buvo ar yra nereikalinga ir ko norėtų atsikratyti. Po to popierius sudeginamas.

Po to kovotojas atsigula į duobę ant nugaros. Kad kvėpuotų po žeme, jis dėvi nardymo kaukę su vamzdeliu. Tada jis palaidojamas. Specialiųjų pajėgų karys tokiame improvizuotame kape išbūna nuo 40 minučių iki keturių valandų.

 

„Artan“ vadas Saba pareiškė, kad būdamas po žeme visiškai prarandi savo kūno kontrolę. Tada tampa aišku, kiek sugebi kontroliuoti savo mintis ir jausmus. Palaidotas visiškai pasikliauja savo bendražygiais, kurie yra viršuje. Būtent jie turi jį iškasti. Išbandomas ir pasitikėjimas, ir savikontrolė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(13)
(142)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: