[ŽT] Pasaulis šokiruotas. 6 000 000 peržiūrų per dieną. IDF skelbia „Hamas“ žiaurumo įrodymus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2023-10-20 19:21
Tuoj pasipils objektyvumo ieškotojų komentarai, kad arabus reikia užjausti, jie yra VARGŠAI, o 5000 raketų ir automatų gavo netyčia, rado kažkur, tikrai specialiai neieškojo ir nesiruošė... Jie tėra aplinkybių aukos. Ir kad jų atvirai deklaruojamas siekis išžudyti visus žydus NESISKAITO, nes reikia būtinai žiūrėti istorinį kontekstą...
qrad 2023-10-20 19:43
Nes tikriausiai musulmonų ekstremistai atstovauja visus musulmonus? Šios atakos prieš Izraelį buvo rengiamos ir finansuojamos Rusijos ir Irano. O ekstremistų šiai teroro atakai buvo surinkta iš visų musulmoniškų šalių. Nu bet tikriausiai reikia pateisinti Izraelio keršta prieš nekaltus Palestinos civilius?
UTF16 2023-10-20 19:58
Pagal tave arabai yra šiaip jau taikūs, bet idiotai? Jie tiesiog NEPASTEBĖJO, kad jų giminės, kaimynai ir pažįstami velniai žino kiek metų kaupia ginklus? Ne šiaip bombeškę ar dvi, o 5000 raketų? Jie NEGIRDĖJO, kad jų giminės, kaimynai ir pažįstami atvirai deklaruoja norą išžudyti visos šalies gyventojus? Taikūs arabai NEŽINOJO, kad jų giminės, kaimynai ir pažįstami turi visas priemones tai padaryti, nes tai yra daug kartų darę praeityje? Kokio lygio idiotais tu juos laikai?
qrad 2023-10-20 20:21
Nebeprakaituok su savo argumentais. Atsakyk ar palaikai Izraelio agresiją prieš nekaltų palestinos civilių žudymą?
UTF16 2023-10-20 20:41
Tu paprakaituok ties argumentais, prakaituoti kartais sveika. Taip, aš visiškai palaikau agresiją prieš nekaltų civilių žmonių žudymą.
lizunas 2023-10-20 21:02
Izraelis bent aiškiai nurodė civiliams bėgti, davė laiko. Hamas leido pabėgti ne žydams (juk ten ir ne žydai buvo)??? Rusai praneša jog nekaltus miestelius bombarduos, daugiabučius? Taikliai pastebėta, per pusmetį civiliai turėjo matyti jog kažkas vyksta, nebent vėl sakys jog apie tunelius civiliai nežino.
kionig 2023-10-21 08:45
ir PR'o skleidimas kad tai nepasisekusi hamas raketa yra nieko daugiau bandymas dangstyti savo feilus. Bet tikėtina, kad čia nebuvo netyčiukas nes durni žydonaciai turi naujausią amerikonų įrangą ir žino, kas kur lekia paleidus raketą. Sprendžiant iš tavo esybės, kad tu palaikai žudymą civilių tai yra būtent žydonacių teroras prie civilius gyventojus, nes tiems naciams reikia sugrąžinti kitus žydonacius iš viso pasaulio ir apgyvendinti vietoj palestiniečių. Ruskių pydarai irgi tokį terorą vykdo prieš nekaltus civilius jiems miegant mėtant bombas ant gyvenamųjų namų. Kuo žydonaciai skirasi nuo rusiškųjų pydarų? Tipo tik tuo, kad jie praneša jog bombarduos ligonines??? Tipo čia humaniška ir tai pagal konvenciją? Ir taip yra kovojama su Hamas?
Benediktas 2023-10-21 09:14
Izraelis nesukontroliuoja sienos tarp Egipto ir Gazos. Tuo labiau tunelių, jei jie ten yra padaryti.
Dannas3 2023-10-21 10:13
Manau xebra galima diskusijose apsieit ir be gedingo rasizmo. Vienoj pusej visi musulmonai ne zmones, o skudurai, kitoj pusej zydeliai ar zydnaciai( pigus antisemitizmas). Galiausiai tai tik zmones, tokie patys kaip mes, nei geresni,nei prastesni, tik spaudziami sunkiu aplinkybiu. Sudo gabalai yra tik saujele radikalu.
Benediktas 2023-10-21 10:49
Saujelė radikalų yra jau tik pasekmė. Tiesiai šviesiai - Irano, Rusijos ir Kinijos diktatūros, kurios ten pastoviai inicijuoja ir finansuoja tuos teroristus - kada jiems naudinga.
UTF16 2023-10-21 13:39
Net jei tų teroristų tik saulelė, jeigu klausimas yra, kas juos palaiko, tai atsakymas būtų „bent trečdalis“. Kuo toliau giliniesi į šitą problemą, tuo niūresnis vaizdas apie juos susidaro. Ką Rusija, Iranas ir Libanas daro, tai tik aprūpina ginklais. Karingomis idėjomis palestiniečių aprūpinti tikrai nereikia.
Kirtiklis 2023-10-21 17:03
Vargšai taikus Musulmonai, užspausti niekadeju, kovoja už Palestina, naikindami Vokietijos, Prancūzijos,Švedijos gatves automobilius ir turtą, Alach akhbar - vienas iš pagrindinių šukių. Ir tai žmonės, kurie net nėra iš ten, keliu kartų jaunimas. Pasyviai agresyvus, kai nepritaria ekstremistų veiklai, bet ir visai nieko už Kalėdų eglučių/ turgaus uždraudimą . Galite ka norite sakyti, beg Musulmonui - buvot, esat, ir busite Netikeliai, kurie užėmę busimasias musulmonų žemes ir niekada nebūsite lygus jiems
Dannas3 2023-10-21 17:12
Tai zinoma, kad nereikia, kai yra kas tuo pasirupina. https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... -humanity/ Truputi obuoliai ir apelsinai, bet ar rasi Lietuvoj, kas vertina partizanus blogai? Jauciu ne, nes jie priesinosi okupaciniam rezimui. Is istorijos pamoku , ko gero atsimeni, kad Lietuva, buvo maziau nurusinta nei latviai ar estai butent del partizaninio judejimo. Ir kaip tu galvoji viskas vyko? Atejo partizanai ir graziai isprase naujakurius? To istorijos vadoveliuose nerasi, bet jei pakrutinsi smegenine, manau suvoksi, kokiu budu buvo pasiusta zinute. Okupantu akimis, partizanai buvo teroristai. Nieko neprimena?
Benediktas 2023-10-21 17:21
Lietuvos ir Rusijos atveju biškį kitaip. Lietuvos valstybe jau buvo susikurus - su lietuviu absoliucia dauguma ir rusai joje negyveno, rusu armija atejo ir tiesiog okupavo visą Lietuvą. Tuo tarpu Palestinos teritorijoje dvi tautos visada gyveno - tiek kad viena tauta, nusprende kurti savo valstybe ir paliko mazdaug puse teritorijos kitai tautai - irgi kurtis. Kita puse pasirodo galvojo, kad viskas tik jiems turi priklausyt, puses nepakako ir pradejo kariaut, kol galiausiai del savo elgesio neteko beveik visko. Galima suprast juos, visada pradzioje norisi sau tureti daugiau arba neduoti kitam. Bet cia tokia vieta, kur negali viena puse nusileisti kitai, nes tautos skirtingos, todel geriausia joms tureti savo sienas, savo administracijas. Ir dabar kad isspresti sita klausimą reikia is naujo abiems pusesm susesti pries stalo ir pasirasyti panasu padalinimo plana, koks buvo pasiulytas 1948 JT ir uždaryti šitą klausimą ir daugiau niekada nekariauti tarpusavyje. Bet kol arabai kels tikslą isnaikint zydus, tol tokia sutartis neimanoma.
UTF16 2023-10-21 19:36
Gaila šiek tiek, kokia šiukšlė tapo žodis „rasizmas“ – kišamas, kur reik nereik. Arabai ir žydai jokios ne rasės visiškai, o apartheidas nėra šiaip sau bet kokia diskriminacija bet kokiu pagrindu.
donatasv 2023-10-22 00:39
Žmonės ten gyveno šimtečius ir niekam neįdomu ar jie buvo pripažinti ar ne. Atėjo žydelis pasitvarkė išstumdami vietinius šito fakto nepaneiksi. Taip kad ne žydą išstūmė, o žydas išvarė iš namų. JT sprendimo musulmonai niekad nepripažino ir su juom nesutiko. Taip kad JT sprendimas šūdo vertas jokios taikos neatnešė tik pataikavo žydeliui ir leido legaliai išvarytus iš namų pavadinti teroristais, o ne partizanais...