„Rytoj ji girs Ukrainą.“ Kas nutiko Skabejevai  ()

„Adekvatūs rusai turi tik vieną išeitį – bėgti iš Rusijos Federacijos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas išsakė savo nuomonę apie vieną iš nedaugelio Rusijos sąjungininkių: „Kas yra Šiaurės Korėja? Kas jai vadovavo? Jai vadovavo Stalino paskirtas žmogus – Kim Il Sungas. Tai yra tikras rusas, galima sakyti, Sovietų Sąjungos užaugintas, savas vaikinas. Jis buvo pasodintas. Vėliau pasodino sūnų, o dabar valdo anūkas“.

Dmitrijaus Gordono interviu su Vasilijumi Golovanovu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale, rašo Dialog.UA.

Savo istorijos apie KLDR kontekste populiarus žurnalistas pajuokavo apie garsiąją Rusijos propagandistę Skabejevą: „Atvažiavo ten Skabejeva, vaikšto ir pagyrimus žarsto. Tai nesvarbu, ką girti. Kiek mokės, tiek ir girs. Rytoj ji girs Ukrainą, jei tik jai sumokės. Jie tiesiog neprincipingi, ciniški padarai“.

Dmitrijus Gordonas teigė, kad adekvatūs rusai turi tik vieną išeitį – bėgti iš Rusijos Federacijos. Jis pateikė argumentus savo pareiškimui, pabrėždamas, kad Rusija išsigimsta, ten nėra prasmės laukti geresnių laikų, nes jie niekada neateis. Išsigelbėti galima tik palikus „prakeiktą“ šalį.

 

Kalbėdamas apie tai, kodėl Rusijos Federacijos piliečiai, nepatenkinti Putino režimu, neina į mitingus, žurnalistas paaiškino, kad jie to negali sau leisti, nes jiems gresia įkalinimas. Tai reiškia, kad masinių neramumų Rusijoje tikėtis tikrai nėra prasmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(2)
(127)

Komentarai ()

Susijusios žymos: