„Mus ištaškys į gabalus...“ Pietuose dreba žemė. Z-kanalas skelbia apie košmarą  ()

Rusijos ginkluotosios pajėgos turi rimtų problemų pietiniame fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporižios fronte Rusijos okupacinės kariuomenės okupacinės pajėgos yra apimtos panikos dėl tiršto Ukrainos artilerijos ir bepiločių orlaivių darbo.

Rusijos kariuomenė turi didelių problemų su kontrataka ir radioelektronine kova (REB). Apie tai atvirai papasakojo Rusijos militaristinis Z-kanalas „VDV už sąžiningumą ir teisingumą“ (rus. „ВДВ за Честность и Справедливость“), remdamasis pranešimais iš fronto, praneša Dialog.UA.

Šaltinis paskelbė vieno Rusijos ginkluotųjų pajėgų 108-ojo oro desantininkų pulko, kariaujančio vietovėje netoli Verbovės-Novoprokopivkos Zaporižios kryptimi, okupanto žinutę. Jis isteriškos būsenos, nes yra įsitikinęs, kad vadai jį išmetė į neabejotiną mirtį.

„Verbovė - Novoprokopivka... Užsiknisom gaudyti „dovanėles“ (Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius – red. past.), tiršta ne tas žodis. Pas chocholus galo nėra. Atsakas, kaip atrodo, tik dėl šou. Ir kur, su**, mūsų sušikta REB? Žadėjo „Kupolus“, bet ni**ja! Skraido tie jų FPV (dronai – red. past.) ir kitas šūdas kaip pas save namie. Greitai tokiais tempais liksime be dėžučių, į lauką net paš***neįmanoma išeit... Mus ištaškys į gabalus. Judinam bulkas, vaikinai! Nes jei mus čia supy****, tai ant mėsos toliau eisit jūs“, - rašė okupantas.

 

„Kaip vaikinai ten iki šiol laikosi tokiomis sąlygomis – mįslė“, - pašiurpęs stebisi Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: