Grandiozinis žaidimas prasideda. Skelbiamos naujos žaidimo taisyklės  ()

Kas dabar vyksta Kremliuje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-01 Grandiozinis žaidimas prasideda. Skelbiamos naujos žaidimo taisyklės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po pranešimo apie tariamą Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino mirtį „Telegram“ kanalas „General SVR“ rašo apie tai, kas dabar vyksta Kremliuje, ir teigia, kad neva ruošiamasi grandiozinėms pertvarkoms.

Kanalas teigia, kad spalio 30 d. velionio Rusijos prezidento Vladimiro Putino antrininko „peržiūrą“ tariamai surengė grupė nuolatinių Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos narių. „Antrininkas jau yra surengęs panašius susitikimus, bet tai buvo Putino gyvavimo metu, o dabar Nikolajus Patruševas surengė savotišką antrininko pasirodymą visiems, kurie yra susiję su pirmuoju ir iš dalies antruoju „prezidentui“ artimų žmonių ratu, rašoma pranešime.

Pažymima, kad Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas mano, kad visi susitikimuose dalyvaujantys „pripažįsta antrininką kaip „prezidentą“ ir yra pasirengę priimti naujas žaidimo taisykles“.

„Pradedamas grandiozinis žaidimas“, – pažymi „General SVR“. Neva prasidėjo diskusija apie tikrai didelį tranzitą ir įtakos sferų peržiūrą.

„Pirmiausia, Patruševas ruošiasi pakeisti Vyriausybę ir išmesti visus nereikalingus, užleisdamas vietas tiems, kurie dabar susivienijo aplink jį. Tai bus pateikta taip: „Prezidentas nori reformų ir ruošia naują komandą, kurią jis visiškai pasitiki“, – praneša kanalas. „Antra, sprendžiamas klausimas dėl būsimojo prezidento. Ir toli gražu ne faktas, kad tai bus „Putinas“ atsarginio pavidalu. Dabar aktyviai diskutuojama: „Jei Europos Sąjunga ir daug šalių vis dar nepripažįsta kitos „Putino“ kadencijos, tada galbūt būtų geriau atvesti įpėdinį ir kartu pašalinti visas problemas, susijusias su antrininku“, – pridūrė kanalas.

 

„General SVR“ priduria, kad „prezidento ratas nebesijaudina ir netgi mano, kad Putino mirtis yra kažko naujo ir gero pradžia“.

 

„Daugelis pavargo nuo nuolat vyraujančios karo ir sankcijų temos, pradėjo kalbėti apie taikos derybų galimybę, bet, žinoma, „palankiomis“ sąlygomis, kurių dar negali aiškiai suformuluoti“, – reziumavo kanalas.

Verta pridurti, kad „General SVR“ „Telegram“ kanalui vadovauja buvęs Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos generolas, kurio pavardė neskelbiama. Remiantis kai kuriais pranešimais, kanalui priklauso Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(12)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: