„Rusijos kariuomenė turi labai, labai rimtų problemų...“ Skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Nepatogi ir tikra informacija labai supykdė Solovjovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa apie didžiulius nuostolius, kuriuos Ukrainoje patiria Rusijos kariuomenė, vis dažniau patenka į Rusijos žiniasklaidą. Buvo tiek daug pranešimų, kad tūkstančiai karių žuvo per nesėkmingus mėsos šturmus, kad net Solovjovas turėjo juos pakomentuoti.

Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis apie tai pranešė savo „YouTube“ kanale.

Rusų „Štorm-Z“ padalinių instruktorius Sviatoslavas Golikovas, savo „Telegram“ kanale „Filolog v seroj zone“, parašė rezonansinį įrašą apie didelius Rusijos kariuomenės nuostolius prie Bachmuto. Jis apkaltino generolą Andrejų Sičevą vien rugsėjį nužudžius pusantro tūkstančio Rusijos karių ir vis vien neišlaikius savo pozicijų. Šis įrašas plačiai išplito per Z-kanalus ir sukėlė stiprų rezonansą, todėl net „teismo“ propagandistai, tokie kaip Solovjovas, turėjo į jį reaguoti.

Nepatogios ir tikros informacijos apie didelius nuostolius Rusijos armijoje skleidimas taip supykdė Solovjovą, kad jis ėmė grasinti ją paskelbusiems asmenims mirties bausme.

„Tokius būtų labai naudinga sušaudyti“, – sakė Putino tarnas.

 

Atsakydamas į tai, Rusijos karo ekspertas Vladislavas Šuryginas pareiškė, kad tokie žmonės „turėtų būti patraukti atsakomybėn už panikos ir sabotažo skleidimą“.

Apskritai, pačiame Bachmute, pasak Prigožino, žuvo mažiausiai 20 000 „vagneriečių“. Tačiau Solovjovo studijoje vis dar bando apsimesti, kad nieko neįvyko.

Šie isteriški grasinimai ir konvulsiniai bandymai neigti tikrovę tik patvirtina, kad Rusijos armija turi labai, labai rimtų problemų“, – apibendrino Kazanskis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(3)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: