„Patvirtiname...“ Karšta žinia. Kas nutiko generolui Teplinskiui (Foto)  ()

Sprogimo metu žuvo mažiausiai trys Rusijos ginkluotųjų pajėgų pareigūnai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-02 „Patvirtiname...“ Karšta žinia. Kas nutiko generolui Teplinskiui (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukšto rango rusų okupantas tikriausiai buvo sužeistas lapkričio 1 d. per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą į Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės vadavietę. Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“ tikina, kad naujasis šios grupės vadas generolas pulkininkas Michailas Teplinskis tapo „300“, skelbia Dialogue.UA.

Patvirtiname informaciją apie Ukrainos karių išpuolį prieš „Dnepr“ grupės vadavietę. Išpuolio metu generolas Teplinskis buvo savo darbo vietoje ir buvo sužeistas“, – rašė šaltinis.

Jis tikina, kad sprogimo metu žuvo mažiausiai trys Rusijos ginkluotųjų pajėgų pareigūnai, dar apie tuzinas patyrė įvairių sužalojimų.

„Nepavyko greitai susisiekti su generolu Teplinskiu, bet susisiekė jo padėjėjas. Jis teigia, kad generolas buvo medžiojamas ilgą laiką ir baiminamasi, kad smūgis buvo įvykdytas pranešus saviems“, - rašė šaltinis.

Z-kanalai teigia, kad sprogimas įvyko trečiadienį, lapkričio 1 d., apie 11 val. Buvo apgadintas Pietų fronte kovojančios Rusijos „Dnepr“ grupės vadovybės štabas. Objektas buvo įsikūręs Arabato nerijoje netoli okupuoto Krymo.

 

Ukrainos pusė, apie tai, kas atsitiko, tyli. Patvirtinimo nėra, nors apie sprogimą jau rašė nemažai įtakingų Rusijos Z-kanalų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(1)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: