„Kuo daugiau atveria burną, tuo akivaizdžiau matosi, kad jis visiškas idiotas.“„General SVR“ skelbia apie problemas  (1)

Kremliaus vadovybei iškilo problemų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-03 „Kuo daugiau atveria burną, tuo akivaizdžiau matosi, kad jis visiškas idiotas.“„General SVR“ skelbia apie problemas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“, pirmasis pranešęs apie tariamą Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirtį, papasakojo, su kokiomis problemomis pastarosiomis dienomis susidūrė Kremliaus vadovybė:

Dabartinę Rusijos vadovybę, kuriai atstovauja Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, ir žmonės, kurie prisijungė prie jo iš velionio Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinkos, yra susirūpinę dar viena problema.

Jei Putinui gyvam esant antrininką buvo galima naudoti įvairiomis sąlygomis, taip pat ir esant tam tikram pavojui Putino gyvybei (būtent dėl ​​to jo iš pradžių reikėjo), tai dabar, turint antrininką-prezidentą viename asmenyje, visos rizikos peržiūrimos iš naujo.

Prezidento antrininkui bus sukurtos beveik tokios pat šiltnamio sąlygos kaip ir Putinui pastaraisiais metais. Tai yra, be visų saugumo priemonių, įskaitant bunkerį, asmeninių susitikimų dalyviams bus taikomas ir „saviizoliacijos“ režimas su karantinu.

Spėjama, kad visos priemonės nebus tokios griežtos kaip prie tikrojo Putino, tačiau bendras fonas bus lygiai toks pat. Čia yra ne tik ir ne tiek rūpestis, bet ir galimybė apriboti jo asmeninį bendravimą, bijant, kad neišaiškėtų tiesa. Nikolajus Patruševas yra pakankamai protingas žmogus, kad suprastų, jog daugybė asmeninių antrininko kontaktų padidina demaskavimo riziką.

 

Vakarykštės žinios, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neva telefonu kalbėjosi su Aleksandru Lukašenka, neatitinka tikrovės. Lukašenka vakar nekalbėjo su antrininku. Lukašenka su Patruševu palaiko puikius santykius ir po Rusijos prezidento mirties derasi su Saugumo Tarybos sekretoriumi.

Lukašenka, Patruševo prašymu,tiria situaciją KSSO viduje ir bando įtikinti Tokajevą ir Pašinianą kurį laiką nepalikti organizacijos, atidedant terminą iki 2024 metų birželio 1 dienos.

Patruševui svarbu Rusijos prezidento „rinkimus“ praeiti be neramumų, sukrėtimų ir negatyvo, kuris gali atsirasti dėl KSSO žlugimo.

 

Vakar prezidentės antrininkas surengė posėdį ekonomikos klausimais nuotoliniu būdu. Jis pasirodė esąs blogesnis „ekonomistas“ už Putiną ir nepalyginamai kvailesnis už velionį Putiną, o tai ypač išryškėja gavus kuratorių leidimą išreikšti savo nuomonę tam tikrais klausimais. Kuo labiau antrininkas atveria burną, toldamas nuo parašyto teksto, tuo akivaizdžiau, kad jis visiškas idiotas. Bet Patruševas kol kas neturi kur dėtis. Kitų identiškų prezidento antrininkų jis neturi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(3)
(22)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: