SBU dirba. „Pamatysime, ko nematę“  ()

„Nežinau, kodėl jis (Arestovyčius – red.) nutrūko nuo grandinės ir pradėjo mosuoti sparnais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas sakė, kad Rusijos žvalgybos tarnybos savo naudai pradeda naudoti gerai žinomus rusakalbių projektus Ukrainoje. Jis užsiminė, kad tai galioja ir buvusiam Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjui Oleksijui Arestovyčiui.

Ties šiais projektais jau dirba Ukrainos saugumo tarnyba. Apie tai, interviu leidiniui „Liga“, kalbėjo Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius.

„Nežinau, kodėl jis (Arestovyčius – red.) nutrūko nuo grandinės ir pradėjo mosuoti sparnais. Bet galiu pasakyti, kad tarp jų prasidėjo konkurencija. Dabar Boiko konkuruoja su kitais rusakalbiais, kurie perims (turbūt kalbama apie rusakalbį elektoratą. – Red.). Vienas sako, kad „tai mūsų mėgstamiausias taksistas“, kitas su juo sėdasi prie stalo“, – pasakojo Danilovas.

Jis pridūrė, kad netrukus „pamatysime daug projektų, kurie šiandien yra nugulę ant dugno. Rusai su jais labai sunkiai dirba. Patikėkite, jokia reanimacija čia nepadės“, – įsitikinęs NSDC sekretorius.

Jis pažymėjo, kad Rusijos specialiosios tarnybos visą šią gaują pradeda išnaudoti savo naudai.

 

Saugumo tarnyba jau dirba... Ji turi juos labai atidžiai stebėti, labai kruopščiai. Patikėkite, praeis laikas ir pamatysime, ko nematę“, – sakė Danilovas.

Danilovas pabrėžė, kad SBU jau nagrinėja panašias bylas, tačiau rezultatai nebus tokie greiti, kaip kas norėtų. Priminsime, kad buvęs OP vadovo patarėjas Oleksijus Arestovyčius, paskelbęs apie ketinimą kandidatuoti į prezidentus ir siūlęs derėtis su šalimi agresore Rusija, patvirtino, kad pabėgo iš šalies. Jis skundėsi dėl tariamo priekabiavimo – pokalbių pasiklausymo namuose, stebėjimo ir teisėsaugos pareigūnų apsilankymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(7)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: