[ŽT] „Negaliu patikėti. Trūksta žodžių...“ Kovalenko skelbia apie didžiulę IDF klaidą Gazoje  (1)

Izraelio kariuomenė ir toliau nemaloniai stebina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio kariuomenės sprendimas patekti į tankias Gazos Ruožo miestų teritorijas yra klaida. Tai pareiškė karo ekspertas, Informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko. Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Izraelio kariuomenė ir toliau nemaloniai stebina, atkreipdamas dėmesį į klaidingą sprendimą įsitraukti į intensyvius miesto mūšius.

IDF įėjo į tankias Gazos Ruožo miesto zonas... Pasakysiu taip. IDF ir toliau „stebina“, ir neigiama prasme. Labai neigiama... Trūksta žodžių“, – pažymėjo ekspertas.

Anot jo, Izraelio kariuomenės reformos, įvykusios per pastaruosius 30 metų, padarė rimtos žalos ir gerokai nuvertino IDF. Kovalenko pažymėjo, kad kol kas susilaikys nuo galutinių išvadų, tačiau šiuo metu tai atrodo „labai liūdna“.

 

Internete jau skelbiama filmuota medžiaga, kaip Gazos gatvėse sprogdinami Izraelio tankai ir šarvuočiai. „Hamas“ teroristai rankiniais granatsvaidžiais šaudo į sunkiasvores šarvuotas transporto priemones, kurios sunkiai manevruoja siaurose tankių miestų gatvelėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(7)
(20)

Komentarai (1)