Skelbiama sensacija. „Storm Shadow“ prasiveržė! „Ten viskas saugoma kaip Putino bunkeryje...“  ()

Krymo tiltas yra būtent Kerčėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Storm Shadow“ raketų ataka prieš okupuotą Kerčę (Krymą) yra labai sunkus smūgis Maskvai. Rusai ten sutelkė milžinišką kiekį oro gynybos ginklų, tačiau tai neišgelbėjo įsibrovėlių. Tai reiškia, kad Krymo tilto ateitis yra apgailėtina.

Apie tai „Telegram“ kanale rašo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Aleksandras Babakas.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugebėjo pralaužti oro gynybą toje vietoje, kuri labiausiai apsaugota oro gynybos priemonėmis – Kerčėje. Mordore geriau saugomas tik Putino bunkeris“, – rašė Babakas.

Jis priminė, kad Krymo tiltas yra būtent Kerčėje. Tai ne tik svarbi Rusijos Federacijos okupacinės armijos logistikos arterija Ukrainos pietuose, bet ir šventas objektas Rusijos Federacijos diktatoriui. Norėdami jį apsaugoti, rusai Kerčėje sutelkė daug oro gynybos pajėgų, kuri vakar pademonstravo savo „nesandarią“ prigimtį.

 

„Su keturiomis „Storm Shadow“ raketomis pasiekėme ir pataikėme į 2 taikinį (50%), tai yra fantastiškas rezultatas. Raketos praėjo sluoksniuotą oro gynybą. Taigi, Krymo tiltui reikia ruoštis. Ir kelto pervaža tarp Krymo ir Rusijos Federacijos dėl oro sąlygų greitai nustos veikti. Šventė artėja“, – rašė kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(2)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: