„Reikalas tapo pernelyg rimtas.“ Skandalas. Ką pasakė Dūmos deputatas (Video)  ()

„Tikrasis kupros dydis dabar tampa aiškus ne tik žurnalistams ir emigrantams, bet ir paprastiems rusams.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas publicistas Aleksandras Nevzorovas atsakė į netikėtą Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputato pareiškimą, kad „karas gali būti begalinis“.

Rusija užsiaugina sau neįtikėtiną gėdos kuprą, ir ši kupra auga kiekvieną dieną ir labai greitai sutraiškys savo kuprą auginančią motiną.

Režimas pagaliau gimė ir tikrasis kupros dydis dabar tampa aiškus ne tik žurnalistams ir emigrantams, bet ir paprastiems rusams.

Neseniai buvo paskelbti tikrieji Kremliaus planai ir atsirado visiškas aiškumas šiuo klausimu. Šiuos planus paskelbė Valstybės Dūmos deputatas Piotras Tolstojus“, – savo „YouTube“ kanale sakė Aleksandras Nevzorovas.

„Kodėl būtent Petečkai buvo patikėtas šis reikalas? Nes jis toks kvailas, kad nuo savęs tiesiog nieko nesugeba pasakyti. Taigi Petečka ėmė ir gana oficialiai pareiškė, kad karas yra amžinas“, – sakė ekspertas.

Kodėl režimui staiga prireikė prisipažinti ir atskleisti šią niūrią Rusijos perspektyvą, nėra iki galo aišku. Tačiau ieškoti logikos režimo ketinimuose ir veiksmuose yra beprasmiška, pažymėjo Nevzorovas.

Tačiau faktas lieka faktu: Valstybės Dūmos deputatas Piotras Tolstojus pasakė, kad „trijų dienų karas“ bus be galo ilgas ir galbūt amžinas.

„Šis amžinas karas tęsis tol, kol visi mirs, nes kiekvienas rusas turi susitaikyti su juokinga ir skausminga mirtimi. Turbūt kiekvienas turėtų pasiaukoti, kad Hagoje nebūtų pakarti Petečka, Vovočka ir kiti režimo ir karo kaltinamieji“, – sarkastiškai aiškino opozicionierius.

 

Anot Nevzorovo, reikalas tapo pernelyg rimtas. O Kremliaus maniakas vardu Putinas yra absoliučiai abejingas visoms šioms ašaroms, snarglius ir našlių, mamų ir žmonų dejones.

„Žinome, kad šios dejonės tampa populiariausiu žanru Rusijos Federacijoje, bet, kad įvykdytų savo kliedesinį planą sunaikinti Ukrainą, maniakas mobilizuos ir lavonais darys Rusijos gyventojus tol, kol turės galių tai daryti“, -  padarė išvadą Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: