[ŽT] N-18! „Tai yra jų sąmoningas pasirinkimas...“ Baisios paskutinės akimirkos. Kas nutiko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-11-12 22:11
Ar jie naudoja mokomasias granatas, kad jos tokios silpnos? Keista kad jie nebandė atsišaudyti, vistiek geriau kažką daryti nei laukti kol mirsi.
kionig 2023-11-12 22:38
Kare mokomosios granatos???? Panašu į F-1 granatas iš korpuso. Man atrodo, kad tie nelaimėliai vergai visokių faktorių buvo palikti likimo valiai. Būtų atsišaudę, jeigu būtų turėję iš ko.. T.y. kaži ar tebeturėjo šovinių ir kitą aprūpinimą. O šiaip granatos gal nėra taip jau mirtinai žalojančios iš karto, kadangi krenta už kokių kelių metrų, tai dalis skeveldrų sugeriama apkasų, o dalis - okupantų. Bet tai yra lėta mirtis, jeigu nebūtų atskridę dar ir dar. Tiem kam, ten arčiau nukrito manau vidiniai organai yra kaip rėtis.. Iš vienos pusės kažkokia tai distopija - žiūri mirčiai į akis ir negalvoji kaip išgyventi, kad ir pasiduodant. Be kita ko, atsitraukti nėra kur.. Į priekį - UA kariuomenė.. O atgal savi ir kadyrovcų galvažudžiai ir kitas dalykas, kad jiem yra dalinamos maldaknygės, kuriose parašyta, kad geriau yra susisprogdinti nei pasiduoti į nelaisvę. O ir iš tos nelaisvės.. Jeigu kam ir pasiseka, kiek prifilmuota Zolkino interviu su tais karo belaisviais... Matyti, kad ten tikrai ne tas kontingentas kuri turi IQ ir jaučiasi labai stipri indoktrinacija kremliaus propaganda ir t. t. Tiem, kam pavyko būti apkeistiems.. Praėję vėl filtrą per FSB, yra greitai sugrąžinami ne namo.. O atgal į karą antram raundui.. Kaip visais laikais, rusams pofig ant žmogaus ir jos gyvybės - padės dar ne vieną milijoną čmobikų. Kacapams labai netoli pasiekti Šiaurės Korėjos lygį.. labai stipriai vejasi.
Pumper 2023-11-13 08:02
r/combatfootage daug dronų numestų granatų mačiau, tai normaliai orkus ištaško tik tada, jei jiem tiesiai po kojom nukrenta arba patys nesuprasdami ant už atsigula. Kitais atvejais nebent gerai mėsą apdrasko, bet nieko nenutraukia, ir tai, jei ne didesnius nei metro atstumu nukrenta.
sigun 2023-11-13 12:57
Man toks pats klausimas kilo kaip bahuriux. Jei gerai pamenu, suskaičiavau bent 8-ias granatas. Po antros ar trečios jau lyg atrodė, kad vienas per pusę išsivertęs iš apkaso ir nebejuda, o kitas vartosi nuo skausmo, nes kažkur pataikė. Bet kitose dalyse jų jau nėra, reiškia net ir tie arba liko gyvi, arba kiti nusitempė ir dengiasi kaip skydais. Taip pat neseniai technologijose buvo ir kitas video, kur lygtai dronu sunaikinama žvalgybos įranga ant kalno. Bet pagal video man panašu, kad dronas įskrido bent pusmetriu per žemai ir pataikė į kalno keterą, o ne į įrangą ir kažin ar padarė didesnių nuostolių, nei tik nuvertė anteną. Aišku, gal kamera gerokai po dronu, o sprogmuo viršuje ir dėl to tik taip atrodo?
HardAxe 2023-11-13 14:48
lizunas 2023-11-13 15:14
Per daug holivudu tikite, kai granata ištaško namą
bahuriux 2023-11-13 16:51
O, bet, tačiau jokiose holivudo net šlapiausiuose fantazijose nerodė, kad šiuolaikinį tanką pvz t72 ar t90 galima susprogdinti su 400g sprogmenų kuriuos neša lenktyninis droniukas. Tai net ne kumuliatyvinis užtaisas ko gero, nors naudoja ir tokius kiek žinau. Čia dar didesnis wtf nei tos silpnos granatos kurios beveik neima ruskių, o tik sužeidžia.
Kyborg 2023-11-13 17:54
Tanką galima sunaikint tik idealiai pataikius į silpniausią vietą esančią gale už bokštelio, arba įskridus/įmetus pro liuką. Reiktų nepamiršt, kad publikuojami tik sėkmingi bandymai, o nesėkmingų yra n kartų daugiau.