„Laidos vedėjas pareikalavo, kad jis nutrauktų savo pavojingus kliedesius.“ Per Rusijos TV paskelbta šokiruojanti tiesa (Video)  (1)

Laidos vedėjas pareikalavo, kad jis nutrauktų savo pavojingus kliedesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos pokalbių laidos „Vremia vstreči“ eteryje per Rusijos televizijos kanalą „NTV“ pripažino, kad vis labiau skurstanti ir į izoliaciją slenkanti Rusijos Federacija ukrainiečiams nėra patraukli. Tiesą netikėtai išsakė „ekspertas“ Viktor Olevič.

Jis pasakė, kad Rusija ukrainiečiams gali pasiūlyti tik skurdą ir geležinę uždangą. Olevič tiesioginiame televizijos eteryje atvirai pareiškė, kad Europa ukrainiečiams atrodo daug patrauklesnė nei į viduramžius slenkanti Rusija.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Yra „morka“, kurią Vakarai siūlo Ukrainai (stojimas į ES (...), NATO), ir tai suteikia tokią perspektyvą, kad jie gyvens, jei ne kaip vokiečiai ir prancūzai, tai bent jau kaip rytų europiečiai: slovakai, čekai...Tai tinka ukrainiečiams. O kokią „morką“ siūlo Rusija? 10 tūkstančių išmoką žmonėms, gyvenantiems Chersono regione? Perspektyvą, kad jie niekada neturės bevizio režimo ir niekada niekur nevažiuos ir nepamatys savo artimųjų Europoje? (...) Jie mato gyvenimo sąlygas Čekijoje ir Rusijoje... Rusija iš esmės nesiūlo jokių „morkų“! (...) Pragyvenimo lygis Europoje yra aukštesnis nei Rusijoje!“ - pasakė Olevič.

 

Kalbėtoją buvo bandyta nesėkmingai užčiaupti. Laidos vedėjas Andrejus Norkinas pareikalavo, kad jis nutrauktų savo pavojingus kliedesius ir pavadino juos „neteisingais“.

„Dabar nelyginsime, kaip blogai jie gyvena Rusijoje ir kaip nuostabiai gyvena Europoje. Tiesiog nelyginsime ir taškas“, – kalbėjo propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: