[ŽT] Sunku net patikėti. Unikali beprotiškų rusų nuostolių priežastis  ()

Ukrainos sausumos pajėgos pareiškė, kad rusai turi tikrai sunkią situaciją dėl nuostolių. Ją gelbsti naujai mobilizuoti okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dideli įsibrovėlių nuostoliai visų pirma susiję su nemažu skaičiumi „refusenikų“, kurie atsisako vykdyti įsakymus ir bėga iš pozicijų.

Apie tai telemaratono metu kalbėjo Ukrainos kariuomenės Sausumos pajėgų vadovybės viešųjų ryšių tarnybos vadovas pulkininkas leitenantas Volodymyras Fityo.

„Okupantai yra tikrai sunkioje situacijoje dėl žmonių nuostolių... Be to, nuostoliai dėl įsakymus vykdyti atsisakančių karių ir mūšio lauko paliekančių dezertyrų. Tačiau Rusijoje vyksta paslėpta mobilizacija ir naujai mobilizuotųjų sąskaita  jie papildo šiuos kariuomenės nuostolius“, – sakė jis.

Priminsime, kad okupuotame Starobelske, Luhansko srityje, rusai telkia vietos gyventojus į šalies agresorės kariuomenę. Ir Zaporožės srityje vyrai toliau registruojami karinei tarnybai. Mobilizacija tęsiasi pačioje Rusijoje. Be šaukimų, rusai taip pat sulaukia grasinimų iš karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(5)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: