„Kadyrovas jaučia ir pradėjo ruoštis. Tai nebeišvengiama“ (Video)  ()

Greičiausiai jis supranta: vadinamosios „imperijos“ žlugimas yra neišvengiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino pakalikas Ramzanas Kadyrovas stiprina savo šeimos pozicijas, skirdamas į postus „savuosius“. Tai gali reikšti, kad jis pradeda ruoštis Rusijos žlugimui.

Tai pasakė Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas.

Ramzanas Kadyrovas aktyviai skiria įvairius vyriausybės postus Čečėnijoje savo šeimos atstovams. Kaip pažymi G. Gudkovas, V. Putinas asmeniškai už tai davė „carte blanche“. Pavyzdžiui, neseniai savo 18-metį sūnų Achmatą jis paskyrė pirmuoju respublikos kūno kultūros, sporto ir jaunimo politikos ministro pavaduotoju.

„Nerimauju, ką darys R. Kadyrovas, kai pritrūks artimųjų. Manau, jis pradės į pareigas skirti savo augintinius – kates, šunis. Jo beprotybė pasieks šią ribą, jei vaikinai taps ministrais. Tokių precedentų nežinome, kad taip karikatūriškai atrodytų šeimos galios sistema“, – pabrėžė politikas.

R. Kadyrovas veikia gana aktyviai, akivaizdžiai suvokdamas, kur viskas krypsta. Visų pirma, jis kuria rezervus, formuoja ginkluotus dalinius, prašo V. Putino papildomų ginklų ir oro gynybos sistemų.

 

„Jis ruošiasi neigiamiems scenarijams. Jaučia grėsmę savo saugumui. Todėl elgiasi taip, nes ruošiasi Rusijos žlugimui. Supranta, kad jo priešai yra beribiai. Jį gali išgelbėti rimta kariuomenė ir patikimi žmonės visose pozicijose“, – apibendrino Genadijus Gudkovas.

Atkreipkime dėmesį, kad anksčiau R. Kadyrovas skundėsi, kad „darželiuose ir mokyklose vaikai mokomi rusų kalbos“. Čečėnijos vadovas pagrasino atleisti tuos savo pavaldinius, kurių vaikai nemoka čečėnų kalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(4)
(22)

Komentarai ()