„Tai spąstai.“ Kalašnikovas skelbia, kas nutiko prie Avdijivkos (Video)  ()

Rusijos karo propagandistai pripažino, kad Rusijos kariuomenė įstrigo Avdijivkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Rusijos Z-karo korespondentai ir propagandistai kalba apie precedento neturinčius Rusijos kariuomenės laimėjimus, kiti, darbo užmokesčio iš Kremliaus negaunantys Rusijos patriotai, pripažįsta, kad Rusijos kariuomenėje situacija iš tikrųjų yra priešinga.

Apie tai savo „YouTube“ kanale prabilo žurnalistas Denysas Kazanskis, paskelbęs laidos fragmentą.

Ukrainos kariuomenė, jų nuomone, kovoja daug geriau ir smogia Rusijai triuškinančius smūgius, o Rusijos ginkluotosios pajėgos patiria nuostolių, kurie visai neverti tų žemės gabalų, kuriuos rusams pavyksta paimti.

Garsusis Rusijos karo propagandistas Maksimas Kalašnikovas neseniai su Rusijos karo ekspertu Aleksandru Mucharu vedė laidą, kurioje pripažino, kad Rusijos kariuomenė Avdijivkoje įstrigo, taip pat patiria nesėkmių kairiajame Dniepro krante, Chersono srityje.

„Jie turi visišką oro pranašumą bepiločių orlaivių atžvilgiu. Mes neturime priešbaterinės kovos, neturime modernios elektroninio karo sistemos.“

 

Avdijivkoje įklimpome. Avdijivka gal būti spąstai, kaip Krynkai. Tas pats, tas pats. Ištempta tiekimo sistema, ištemptas puolamasis petys – ir šis ištemptas puolamasis petys patenka į kelių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų brigadų artilerijos apšaudymą. Tai yra, keliolika išvyksta, jei Dievas duoda, tai keli pasiekia dislokacijos vietą, puolimo dislokavimo vietą – vienas ar du šarvuočiai, visa kita sunaikinama lauke“, – sako rusai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(4)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: