N-18! „Tai žiauru. Bet tai - karo tikrovė. Tai turi būti paviešinta“ (Video)  ()

Internete publikuotas žiaurus, bet gerai karo realybę iliustruojantis vaizdo įrašas, užfiksuotas netoli Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Twitter“ puslapis „Teoyaomiquu“, kurį kuria Ukrainos veteranas, šiuo metu gyvenantis Teksase ir aprūpinantis Ukrainos gynėjus dronais, pasidalino šiurpia rusų taktiką iliustruojančia istorija.

Prieš kelias dienas rusai nusprendė bangomis atakuoti ukrainiečių pozicijas Andrijivkoje prie Bachmuto. Nedidelės šturmo grupės buvo atvežamos ant tankų ir paleidžiamos. Vienai jų žuvus, buvo atvežama kita. Ir taip kelias dienas. Šiame mūšyje dalyvavę ukrainiečiai teigia, kad nė vienas jų pozicijas bandęs šturmuoti rusas neišgyveno.

Dabar „Teoyaomiquu“ pasidalino ir vaizdo įrašu. Daugybė rusų savo gyvenimo galą pasitiko net nepriartėję prie Ukrainos gynėjų - jie buvo likviduoti dronais.

N-18, vaizdo įrašas gali šokiruoti:

 

„Filmuota medžiaga yra niūri, bet ryškiai vaizduoja siaubingą karo tikrovę. Sunku iki galo suvokti žiaurumą, kurį įsibrovėliai atnešė kaimyninei tautai, negailestingai siekdami ją užkariauti. Net kai žiaurūs Rusijos įsibrovėliai praranda gyvybes, kita grupė ruošiama įsitraukti į nenumaldomą konfliktą – tai yra ciklas, su kuriuo rytoj vėl teks susidurti mūsų kariams“, medžiagą pakomentavo Ukrainos karo veteranas.

Jis paaiškino, kad nors daug rusų žūva, masinės atakos yra tarsi jų stiprybė - žmonių Rusija nepritrūks ir jų jai negaila.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(107)
(1)
(106)

Komentarai ()

Susijusios žymos: