„Nebėra prasmės slėpti...“ Z-kanalai skelbia apie didžiulį Rusijos pralaimėjimą (Video, foto)  (1)

Ukrainos kariai HIMARS smūgiu įveikė didelę rusų įsibrovėlių koncentraciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-kanalai patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų informaciją apie didelės Rusijos ginkluotųjų pajėgų karių koncentracijos sunaikinimą okupuotame Kumačovės (Donbaso) kaime, esančiame beveik prie Rusijos sienos. Manoma, kad raketa pataikė į klubą, kuriame Rusijos armija buvo susirinkusi į šventinį koncertą, praneša Dialog.ua.

Incidentas įvyko praėjusį sekmadienį, lapkričio 19 d., nukentėjo 810-oji Rusijos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų brigada. Išsamia informacija pasidalijo Rusijos kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos kariuomene.

„Informacija... jau išplito, nebėra prasmės slėpti. Lapkričio 19 d. kažkoks pragariškas idiotas nusprendė surengti 810-osios jūrų pėstininkų brigados apdovanojimo ceremoniją Raketų pajėgų ir artilerijos dienos proga ir šia proga parodyti jiems koncertą. Prie Starobeševės ,s##a, vyko šventinis koncertas! Vaikinai vakare susirinko į klubą. Žinoma, kad ch####ai ten trenkė ... Tai pi####. Idiotizmas mūsų Rusijos armijoje neįveikiamas“, – pranešė „Z-šaltinis“.

Jis patvirtino, kad dėl HIMARS atvykimo buvo likviduota apie 25 Rusijos kariškių ir jų bendrininkų. Tarp „200“ pateko ir rusų aktorė Polina Menšich, kuri kaip savanorė aktyviai teikė pagalbą Rusijos Federacijos okupacinei armijai.

Z-karo korespondentas Platonas Mamatovas savo ruožtu pažymėjo, kad viena HIMARS raketa pataikė į rusų automobilius, antroji pataikė į salę, kurioje buvo susirinkę užpuolikai.

„O tada dar kliuvo tiems, kurie traukė žmones iš po griuvėsių“, – sakė propagandistas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad Kumačovė yra maždaug 60 km nuo fronto linijos. Tai gilus Rusijos Federacijos okupacinės armijos užnugaris.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(0)
(131)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: