[ŽT] „Tai tiesa. Rusų desantininkai pabėgo iš fronto.“ Skelbiamas sukilimas armijoje (Video)  ()

Rusų desantininkai pabėgo iš savo pozicijų, atsisakę vykdyti vadovybės įsakymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės kariai vis dažniau sabotuoja įsakymus ir apleidžia pozicijas, traukiasi ir atsisako pulti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Kairiajame Chersono srities krante naujai suformuotas desantininkų pulkas Krynkuose atsisakė vykdyti įsakymus ir iš tikrųjų pabėgo iš savo pozicijų.

Apie tai tiesioginiame eteryje kalbėjo Rusijos karo ekspertas Ruslanas Levijevas. Jis teigia, kad Rusijos kariuomenės kariai pavargo nuo karo ir vis dažniau sabotuos savo vadovybės įsakymus. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

„Tokių atvejų, manau, tik daugės. Naujai suformuotas desantininkų pulkas, kuris ten buvo pozicijose, tiesiog persigrupavo be kovos, kaip jie tai suformulavo. Tiesą sakant, jie tiesiog pabėgo iš pozicijų, net nesudalyvavę mūšyje. Laikui bėgant tokių pavyzdžių bus vis daugiau, nes žmonės dar labiau pavargs nuo karo. Jiems bus tiesiog vienodai, kad jie bus kažkaip nubausti, pasodinti į duobę ar sumušti. Paprasčiau bus tiesiog pabėgti“, – sakė Levijevas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(3)
(120)

Komentarai ()

Susijusios žymos: