„Tai svarbus signalas. Mes jau ten.“ Žvalgyba paaiškino vaizdo įrašo su Krymo tiltu prasmę (Video)  ()

Jusovas paaiškino, ką reiškia vaizdo įrašas iš Krymo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-24 „Tai svarbus signalas. Mes jau ten.“ Žvalgyba paaiškino vaizdo įrašo su Krymo tiltu prasmę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašas iš laikinai okupuoto Krymo su nelegaliai pastatytu Kerčės tiltu ir Ukrainos vėliava siunčia žinią visiems, kurie laukia teisėto Ukrainos valdžios sugrįžimo į pusiasalį. Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas apie tai pranešė NV lapkričio 22 d.

„Tiesą sakant, šioje situacijoje mes apie nieką neperspėjame, o tik paprastu tekstu sakome, kad Krymas yra Ukraina“, – sakė Jusovas.

Pranešėjas pažymėjo, kad Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgos „jau yra Kryme“ ir toliau dirba ne tik danguje, ant vandens ir per atstumą, bet ir pačio pusiasalio teritorijoje.

„Kalbant apie šį konkretų vaizdo įrašą, taip, žinoma, tai yra signalas, įskaitant ukrainiečius, Ukrainos piliečius, Krymo totorius, kurie laukia teisėtos Ukrainos valdžios sugrįžimo į Krymą. Ir tai yra signalas, kad kova tęsiasi ir rezultatas tikrai bus. Tiesą sakant, mes jau ten“, – sakė jis.

 

Žvalgybos atstovas pabrėžė, kad Vyriausiasis žvalgybos direktoratas ir jo specialiosios pajėgos ir toliau vykdo specialiąsias operacijas Kryme. Viena iš darbo krypčių yra vizualinis buvimas, kurio priešas „negali kontroliuoti, negali nepastebėti ir negali apsimesti, kad jo nėra“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: