„Kai Berlusconi pajuto, jog miršta...“ Netikėta žinia. Skelbia tikrąją priežastį, kodėl Putinas puolė Ukrainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-11-24 14:09
Kam tokius kliedesius spausdint? Ukraina norėjo į nato, putinas nori atkurt ssrs ir užvirė viskas iki taško be kelio atgal. Ne pirmas ir ne paskutinis ruskių caras kuris nori įsirėžti į istoriją kaip galingos imperijos kūrėjas. Jau dešimtmečius atgal žiūri putino pasisakymus ir randa užuominų į tai kas vyksta dabar.
vanduo4 2023-11-25 19:48
- Manyčiau jog tokias operacijas atlieka gan pragmatiškai mąstantys žmonės, o ne psichopatai. - Hitleris irgi ėmėsi invazijos ne dėl psichinių sutrikimų, jis turėjo viziją ir esama situacija jo netenkino. Jis rado daugybę bendraminčių, pagal esamą situaciją rinkosi tuo laikotarpiu prieinamas priemones ir judėjo į priekį; - Deja jau taip yra, kad tik laikas parodo, kokie veiksmai veiksmingi, o kurie ne. - Tas pats su Kinija: jie turi "Vieningos Kinijos" viziją ir to siekia. Žmogus mėgsta eksperimentuoti kai nežino savo elgesio pasekmių, todėl būtina aiškiai nubrėžti tokių veiksmų priežastis ir pasekmes: a)
SPeed_FANat1c 2023-11-25 21:46
nu tai pats sakai nori i istorija isirezt. O laikas iki mirties arteja, tai gali but viena is priezasciu pakariaut
SPeed_FANat1c 2023-11-25 21:48
ka mes darysim be kinisku pigiu prekiu? neisivaizduoju kaip cia praktiskai uzizoliuosim. Pirksim jei ne tiesiai is kinijos, tai per aplinkines salis.Buciau labai nustebes jei nepirktume.
punktyras 2023-11-26 08:48
Pirksime pigias indiškas prekes, pigias vietnamietiškas prekes, pigias bangladešietiškas prekes. Kinai antroje pagal dydį pasaulio ekonomikoje nebenori gyventi skurdžiai – kiniškos prekės brangsta, darosi menkiau konkurencingos. Žinoma, Kinijos čiuptuvai kapitalo pavidalu pasklidę plačiai, tačiau gyventojų outsoarce'inti nepavyks taip lengvai, o namie jie ir sukilti gali.Taip, nesijuokite, sukilti. Ir partija nebėra visagalė.
SPeed_FANat1c 2024-01-04 21:31
nu blemba nesisveicia man ten sukilimas. Arba kazkas jei biski ir bandytu, kaip rusijoj nuzudytu, uzdarytu.