„Smogė 3-čias puolimas. Daužomos ištisos kolonos. Laukai nusėti lavonais...“ (Video)  ()

Avdijivka virto masine Rusijos Federacijos okupacinės armijos kapaviete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per mėnesį trukusių frontinių puolimų Avdijivka virto masine Rusijos Federacijos okupacinės armijos kapaviete. Rusai ten patiria milžiniškų nuostolių, kuriuos Rusijos Federacijos aukščiausioji karinė vadovybė bando nuslėpti.

Tačiau nelaimės mastas toks didelis, kad pavieniai Z-karininkai, būtent Romanovas, pradėjo apie tai kalbėti. Jis paskelbė filmuotą medžiagą apie sudegusią Rusijos ginkluotųjų pajėgų koloną Avdijivkos kryptimi, praneša Dialog.UA.

„2023 m. lapkritis. Avdijivkos rajonas... Sėkmė čia turi kainą. Ir ji yra labai didelė“, – rašė propagandistas.

Jis nufilmavo didelę karinės technikos koloną, kuri važiavo šturmuoti Ukrainos įtvirtintą teritoriją ir buvo sunaikinta. Visi automobiliai sudeginti.

Anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno, vos mėnesį trukusių aktyvių puolimų Avdijivkos kryptimi rusai prarado apie 10 tūkstančių karių ir šimtus technikos. Tai didžiuliai nuostoliai. Romanovas rašo, kad RF ginkluotosios pajėgos neturi rimtų sėkmių. Jie pajudėjo minimaliai.

 

Prie Avdijivkos rusai pradėjo trečiąją puolimo bangą... Sraigės greičiu jie žengia į priekį, prarasdami daug savo karių. Liudininkai rašo, kad laukai aplink Avdijivką nusėti rusų lavonais... Kartais susidaro įspūdis, kad Putinas nori nuslopinti priešo valią, demonstruodamas nejautrumą nuostoliams savo armijoje... Bet jei kas nors dar stebina žmoniją šioje kruvinoje aukoje, tai (...) nuostabus Rusijos žmonių abejingumas savo nuostoliams“, – situaciją komentavo buvęs Rusijos Federacijos ministro pirmininko pavaduotojas Alfredas Kochas. 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(8)
(104)

Komentarai ()

Susijusios žymos: