Procesas pajudėjo. „Solovjovas siunčiamas į frontą“ (Foto)  (1)

Putinu nusivylė ištikimiausia jo publika.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-30 Procesas pajudėjo. „Solovjovas siunčiamas į frontą“ (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus negailestingiausias Rusijos „Telegram“ „SerpomPo“ kanalas, rašantis apie politiką ir ekonomiką Rusijoje publikuoja nuomonę apie tai, kad Putinas praranda savo ištikimiausią publiką.

Panašu, kad Putinu nusivylė ištikimiausia publika - moterų. O juk dainavo: „apie tokį, kaip Putinas“ ir „Vova, (mūsų bosas), mylimas Vova (gražuolis), mūsų mylimas bosas...“.

O dabar jos rašo „Mus išp***, ir jūs išp**“, piktinasi prezidento „humoru“, kuris 2024-uosius pavadino Šeimos metais, ir tuo, kad Putinas ir Šoigu neišeis į viešumą ir nepasakys kada vyrai bus namie.

Akivaizdu, kad moterys, rašančios apeliacijas ir ant savo automobilių klijuojančios lipdukus „grąžinkit vyrą namo“, bus bauginamos. Jos jau kaltinamos tuo, kad dirba Navalnui ir Ukrainai. O propagandistas Solovjovas į „Telegram“ kanalą įkelia vaizdo įrašą su „teisingomis“ mobilizuotųjų žmonomis, kurios ragina netinkamas klusniai laukti savo vyrų.

Tačiau maištaujančios tetulės reikalauja, kad „inscenizuotuose vaizdo įrašuose“ vaidinančių „aktorių giminaičiai ir artimieji“ būtų išsiųsti į fontą ... kartu su Solovjovu, kuris transliuoja šitą šūdą...“.

 

Procesas pajudėjo... Jei ne rinkimai, valdžiai tai nerūpėtų. Bet čia reikia sugalvoti ką nors kita nei konservų, grikių ir pinigų dalinimas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(6)
(152)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: