[ŽT] „Hamas“ įkūrėjo sūnus prašo, kad Izraelis nužudytų jo tėvą  ()

Vieno iš „Hamas“ įkūrėjų sūnus Mosabas Hassanas Yousefas pareiškė, kad Izraelis turi reikalauti, kad teroristai paleistų visus įkaitus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JewishPress“ rašo, kad „Hamas“ įkūrėjo sūnus Mosabas Hassanas Yousefas mano, kad jei teroristai greitai nepaleis įkaitų, Izraelis gali nukauti jo tėvą Hassaną Yousefą ir kitus vyresnius grupuotės narius.

Jis pažymėjo, kad „Hamas“ sąmoningai vilkina derybas dėl paliaubų pratęsimo. Organizacija siekia susitarti savo sąlygomis. Tai gali tęstis amžinai, nes jie stengiasi išvengti bausmės už savo nusikaltimus, todėl Izraelis turi paskelbti griežtą ultimatumą.

Mosabas Hassanas Yousefas gimė Ramaloje. Jaunystėje jis aktyviai dalyvavo „Hamas“ veikloje. Jis buvo matomas kaip kandidatas į grupuotės vado pareigas, tačiau būdamas Izraelio kalėjime pakeitė savo nuomonę apie „Hamas“ ideologiją ir taktiką. Jis taip pat nusivylė grupės ekstremizmu ir pradėjo bendradarbiauti su Izraeliu kaip informatorius. Nuo to laiko jis griežtai pasisako prieš „Hamas“, kalba apie grupuotės ideologiją ir nusikaltimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()