„...pataikė į pirmąjį tanką siaurame praėjime.“ Užblokuotas judėjimas. Didžiulė šturmo kolona pateko į spąstus  ()

Sunaikinta rusų kolona.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos šaltiniai praneša, kad iš Rusijos karininkų gauta informacija apie rimtą Rusijos kariuomenės pralaimėjimą patvirtinta. Įvykiai, apie kuriuos šneka Z-propagandistai, vyko prieš dieną Avdijivkoje. Kalbame apie populiaraus Rusijos Z-karo vado Filatovo žinią, pasipiktinusio nauja Ukrainos generolų pergale.

Jo žinutės ekrano kopiją paskelbė ukrainietis tinklaraštininkas iš Donbaso Necro Mancer, kurio komentare Jevhenas Sha pažymėjo turįs informacijos apie sėkmingą Rusijos kolonos pralaimėjimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 47-ajai brigadai.

Anot jo, rusai ketino pulti Ukrainos opoziciją prie Avdijivkos 12 karinės technikos vienetų kolonoje, tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos rusus pasitiko siaurame praėjime, ATGM išmušė pirmąjį kolonos tanką, po to artilerija smogė didelei Rusijos karinio personalo koncentracijai. Dėl to nė vienas iš puolančios grupės rusų nepasiekė gyvenvietės.

 

„Greičiausiai tai susiję su Avdosu (Avdijivka- red.). Kolona ketino šturmuoti kaimą. Mūsiškiai įsmeigė ATGM į pirmąjį tanką siaurame praėjime, o tada, matyt, buvo užblokuotas visos kolonos judėjimas. Tada pradėjo dirbti artilerija. Niekas nepasiekė kaimo. Palaukit, tuoj bus vaizdo įrašas iš 47 brigados, čia jų sritis“, – pažymėjo autorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(2)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: