„Žmonės sukrėsti...“ Ukrainai smogė iš Vakarų. Prasideda puolimas iš abiejų pusių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EEE 2023-12-04 12:54
Ukraina buvo išduota dar iki karo, o tiksliau iki vasario 24 d. invazijos, kai JAV žinojo karo pradžios datą, įspėjo Ukrainą ir matyt tikėjosi, kad ji pasiduos. Bet Reznikas tada kreipėsi į JAV - tai duokite skubiai mums ginklų, bent jau stiger ir javelin pakankamai. JAV labai nenoriai suteikė "reikiamą" pagalbą 200 javelin ir 100 stinger. Jau vėliau, po kelių mėnesių balandyje vyko derybos Baltarusijoje, Rusija tada sutiko su grįžimu prie vasario 23 dienos sienų ir Krymo statuso peržiūrėjimo... Aš čia vis cituoju Arestovičių, jis tada buvo derybinės grupės dalyvis.... Ir tada atėjo signalas iš vakarų, greičiausiai Boriso - jokių derybų, tęsiam karą, jūs gausite reikiamą ginkluotę, kad nugalėti Rusiją. Zalužnas pateikė sąrašą ginkluotės kurios reikėtų ir šiai dienai gavo tik tik tik nuo 10 iki 20 proc. prašomos ginkluotės. Na ir kaip tai pavadinti? O dar prie viso to vien tik per šiuos metus dar nepasibaigusius, vakarai netiesiogiai iš rusijos pirko žaliavų už 550 milijardų dolerių ir ko tada putkinui nekariauti??? Vaizdelis žiaurus, o ypač žiauriai atrodo šiame fone taip vadinama vakarų demokratija, sakyčiau baisiau už putiną ir sisi kartu sudėjus, tie tai bent nemeluoja...
HardAxe 2023-12-04 14:46
JAV nėra kažkokia motina teresė kuri turi apginkluoti viskas užsimaniusias šalis. Kad ir kaip būtų, jie žiūrisi pirmiausia savo interesų, politinių, ekonominių ir kt. Kai buvo prašoma ginklų, JAV tuo metu ryjo labai dygliuotą kąsnį su ISIS perimta vakarų ginkluote. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... amic_State niekas nežinojo ar ukraina kariaus ar pasiduos ir tas rusijos dalim, tas pradinis delsimas suprantamas. Bet čia apie JAV. kodėl UA neginkluoja europa - apart veiksmingo politikų papirkinėjimo - nerandu priežasčių.
Benediktas 2023-12-04 14:49
Niekas nežino, kiek tai Europa dar liko atsargų. Juk sena amunicija nustoja galioti, o naujos niekas per daug negamino.
Hmz 2023-12-04 16:57
O patikimesnio šaltinio nėra? Ir koks pointas Rusijai staiga pasitraukti nieko negavus plius netgi kažką derėtis dėl Krymo? Ką ji išloštų?
Absoliutas 2023-12-05 09:51
EEE tai visiskas rusofašistu propagandos skleidejas. rusofašistai NIEKADA neatsisake savo naujai uzkariautu teritoriju. Jis cia mus bando itikint, kad tipo rusofašistai puole, gavo i kupra ir tada jau sako ‘chebra baigiam, mes loseriai, pralaimejom, gryztam prie tu sienu kur buvom pries vasario 24, nu tai kas kad praradom veltui 10k jaunu kareiviu’. NIEKADA taip nebuvo.