„Zelenskiui nepavyks amžinai meluoti, jis už viską sumokės“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2023-12-05 21:17
Dar vienas populostas i jo vieta nori. Gi buvo aiskiai pasakyta, nepranesta apie ivazija, kad nekelti panikos ir netrugdyti karo technilai judeti.. o jei butu buve nepasiruose, pastovus perkelinejimas irangos, uk pries tankines lektuvines irangos tiekimas pries pat invazija tai per 3 dienas ir butu okupado...
Dziao 2023-12-07 11:49
Jau klichko tai tikrai tas intelektualas, kuris kazka sugeba galvoti, nebejuokinkit
Benediktas 2023-12-07 11:51
Klichko netesinu, nes apie ji irgi kalboss sklando, bet Zelenskis niekais užsiminėja jau metus, nevykdo pusės savo funkcijų. Prieš karą, kai sakė, kad jokie rusai nepuls, o Amerika be reikalo kelia paniką - net nėra ką komentuoti.
kestutisz 2023-12-07 13:17
Visas tas Zalužnyj vs Zelensky šaršalas, mol tas atlieka pareigas, o tas ne čia šakėm ant vandens. Jei vieno pareigos daugmaž aiškios - naikinti priešą, o kito nėra tokios jau aiškios. Taip, galėjo galbūt išvengti karo, bet kokia kaina - būtų buvęs priverstas susitarti/prisijungti prie agresoriaus ir pvz mum nuo to būtų problemų tik daugiau. Išvis kokie gali būti "teisingi" sprendimai kai tavo šalis apšaudoma, dalis okupuota gerokai didesnio priešo pajėgų? Kol kas čia iš vadovavimo pusės viskas tik gerai ir labai gerai.